Çalışma Hayatında Milli Seferberlik için Kars´ta toplanıldı

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik için Kars´ta toplanıldı

Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun Konya´dan duyurduğu ´Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ programı kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Kars´a ziyaret gerçekleştirerek, bir dizi çalışmalarda bulundu.

Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Konya’dan duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Kars’a ziyaret gerçekleştirerek, bir dizi çalışmalarda bulundu.
Ankara’dan gelen heyette Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım başkanlığındaki bürokratlar İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Daire Başkanı Sedat Yenidünya, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Özge Songül ve İŞKUR Daire Başkanı Özlem Küpeli yer aldı.
İlk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan ve Kars İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut tarafından karşılanan bürokratlar, gazetecilerle de bir araya geldi. Burada gerçekleştirilen çalışmaların ardından Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ev sahipliğinde, bir program gerçekleştirildi.
Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, Kars Hayvan Borsası Başkanı İsmet Çelik, turizm temsilcileri ve oda başkanları katıldı.
Kars’ta yapılacak çalışmalara dair açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Kars’taki sorunları ve çözüm önerilerini muhataplarından dinledi. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber