Bulut Kardeşler Deprem Bölgelerine Çok Sayıda Vinç Gönderdi

Bulut Kardeşler Deprem Bölgelerine Çok Sayıda Vinç Gönderdi

Kars’ta Vinç işletmeciliği yapan Bulut kardeşler deprem bölgelerine çok sayıda vinç gönderdi. 

Lider Haber Ajansı / Turgut KAYA

Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan 7.7 ve 7.6'lık depremlerde can kaybı her geçen saat artarken enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Enkaz altındaki vatandaşların kurtarılması için ağır iş makineleri ve vinçler ise hayati önem taşıyor. Kars’ta Bulut Vinç İşletmecileri de çalışmalara katılmak üzere çok sayıda vinci bölgeye gönderdi.

Vinçlerin enkazların kaldırılmasında kritik roller üstlendiğinin farkında olan Bulut Vinç İşletmecileri Toker ve Zafer Bulut Kardeşlerde deprem bölgesine Vinçlerini gönderme kararı aldı. 'Geçmiş Olsun Türkiyem' pankartlarının asılı olduğu çok sayıda vinç, arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı.
Bulut Vinç işletmecileri yaptıkları açıklama, “Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağ salim kurtarılmalarını diliyoruz. 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan, 81 ilde 85 milyon vatandaşımızın kalplerinde tarifi imkânsız büyük üzüntüye yol açan deprem sonrasında Türkiye’nin tek gündemi depremin yaralarını sarmaktır. Kendi İmkan ve Olanaklarımızla yoldayız. Geçmiş Olsun Türkiyem,” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber