Bu ziyaret çok konuşulacak!

Bu ziyaret çok konuşulacak!

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Kars Milletvekili İnan Akgün Alp’i TBMM’sinde ziyaret etmesi, yıllardır özlenen ve beklenen bir davranış olarak hafızalara kazındı.

Tacettin DURMUŞ

Kendisini TBMM’sindeki makamında ziyaret eden Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’a teşekkür eden Milletvekili Alp, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün yaptığı açıklamada; “TBMM’de ziyaretimize gelen Kars Valimiz Sayın Ziya Polat’a nezaketinden dolayı teşekkür ederim. İlimizin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tüm çabamız daha iyi bir Kars için.” Dedi.

Öte yandan ilimizde henüz 2,5 ay önce göreve başlayan Kars Valisi Ziya Polat’ın halk ile iç içe olması, cadde ve sokaklarda halkı sarılarak dinlemesi büyük dikkat çekiyor. Ayrıca karşılaştığı her çocuğu kucağına alarak seven Vali Polat’ın 15 gün önce Kars Belediyesi tarafından düzenlenen Kars 2’inci Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivalinin açılış töreninde de yöresel halk oyunları ekibi ile birlikte halay çekmesi de hafızalara altın harflerle kazındı.

Vali Ziya Polat’ın önceki gün CHP’li Kars Milletvekili İnan Akgün Alp’i Mecliste ziyaret etmesi de, Kars’ta halkın son iki günden beri en çok konuştuğu konu oldu ve bu güzel ve anlamlı buluşma elbette unutulmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber