Bu da Oldu,Kars Kızılay Erzurum'a  Devredildi

Bu da Oldu,Kars Kızılay Erzurum'a Devredildi

Kars Kızılay Şube Başkanlığı 2018 yılında herhangi bir faaliyet gerçekleştirmediği için kapatılarak Erzurum Kızılay Başkanlığına devredildi

Kars'ta 1976 yılından beri hizmet vermekte olan Kars Kızılay Şube başkanlığı'nın son yıllarda ihtiyaç sahibi aileler ve düzenlenen faaliyetlerde yer almaması yetkililerinde dikkatlerinden kaçmadı.

2018 Kızılay Kars şubesi tarafından yapılması gereken yardımlarda Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfınca gerçekleştirilmişti. Düğün salonu, hamamı ve hizmet binası ile bir adet ambulans, bir adet ikram aracı ile çok sayıda afet durumlarında vatandaşa verilmek üzere bulunan malzeme çadır gibi benzeri bir çok eşya da Erzurum Kızılay’ına devredildi dün ambulans ve araç ile afet malzemeleri Erzurum’dan gelen ekiplere teslim edildi.

Şuna Kars Kızılay şube başkanlığı da iki müfettiş gerekli inceleme ve çalışmalarını yürütürken hafta içerisinde Kars Kızılay binasına kilit vurulacağı öğrenildi. Kars Kızılay başkanlığını sürdürmekte olan Necati Dallı şuana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber