Bir Belediye Düşünün; Hem Ruhsat Veriyor Hem de Mühürlüyor!

Bir Belediye Düşünün; Hem Ruhsat Veriyor Hem de Mühürlüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe başkanı ve meclis üyesi Halit Can; Bir belediye düşünün ki, kendi yapmış olduğu taziye evini “kaçak inşaat” diye mühür vursun.

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe başkanı ve meclis üyesi Halit Can; “İlçemiz tarihinden bu güne kadar yapılmış olan ne varsa hepsi yerinden söküldü. İlçe tam bir şantiye alanına döndü. Yollarımız köstebek yuvası gibi çamurdan geçilmiyor. Park bahçe kalmadı, hepsini yenisini yapacağız diye söküp attılar. Bir belediye düşünün ki, kendi yapmış olduğu taziye evini “kaçak inşaat” diye mühür vursun, tarih böyle bir olayı kaydetmedi.

Cumhuriyet caddesinde bulunan park bahçeyi söktüler, bir yıl geçmesine rağmen yapılmayan park çöplük oldu, köpeklerin barınağı haline geldi. Bu güzelim ilçe kışın çöpten, yazın tozdan topraktan geçilmiyor. İlçemizde bu gün araştırılsın, yüz kişiden fazla kişi temizlik işçisi olarak çalışıyor, ama ilçeyi pislik götürüyor. Mesela ilçe merkez Cami’de 7 kişi çalışıyor mu, ya da diğer yüz kişi nerde bilen var mı? Adam evinde oturuyor İŞKUR’dan eşiyle birlikte maaş alıyor. Caddede yedi sekiz kişi çalışıyor görünüyor, diğer çalışıyor görünerek maaş alanlar kimlerdir, nerdedir? Bölgeye gelen binlerce yerli ve yabancı turistler ilçenin köstebek yuvasına dönmüş yollarını görünce ilçeye girmiyorlar. Belediye başkanı seçim vaatlerinde, Arpaçay yayla yolunu yaptık, elektrik çektik diyor, köy minibüsleri ve yolcu araçları için otogarı yaptık diyor, nerede olduğunu bir bilen var mı? O yaptık dediklerininim hangisini gösterebilir, hangisini ispatlayabilir.. Yayladan, yoldan vazgeçtik, ilçenin bu virane hali ne olacak, bu sorunun cevabını versinler önce. Güzelim ilçemiz yaşanılmaz hale geldi, mahalleleri hayvan gübresi yığınına döndü, çöpten, pis kokudan geçilmiyor… Yine diyorum ki, Arpaçay, Arpaçay olalı tarihinde böyle zulüm görmedi. dedi.

arpacaty-(1).jpgarpacaty-(2).jpegarpacaty-(3).jpegarpacaty-(1).jpegarpacaty-(4).jpeg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

Arpaçay