Bilgen, Lider Haber Ajansını Ziyaret Etti

Bilgen, Lider Haber Ajansını Ziyaret Etti

SES Partisi Genel Başkanı Kars Eski Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, uyuşturucu ile mücadele konusunda destek istemek amacıyla Lider Haber Ajansı imtiyaz sahibi Ali Uçum’u ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ

Ziyaretinde Başkan Ali Uçum’a Kars 36 Spor’un şehrin en önemli ve en büyük sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen Bilgen, uyuşturucunun Kars’ın ve ülkenin en önemli sorunu olduğunu söyledi.
Ali Uçum’un Kars 36 Spor Kulüp başkanlığını görevini sürdürmesi durumunda bu konuda basın desteğinin yanı sıra Kars’ın en fazla kitlesine sahip Kars 36 Spor’un uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli bir sivil toplum örgütü olduğuna vurgu yaptı.
Lider Haber Ajansı imtiyaz sahibi Ali Uçum da uyuşturucu ile mücadelenin Kars 36 Spor ve Kars medyasının da en önemli görevleri arasında bulunduğunu dile getirdi.
SES Partisi Genel Başkanı Kars Eski Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Lider Haber Ajansı ziyaretinde; aynı gün düzenlediği basın toplantısında da dile getirdiği gibi memleketi Kars’ta uyuşturucu ile mücadele çalışması başlattığını yineledi.
Uyuşturucuyla mücadele konusunun sadece emniyet ve güvenlik sorunu olmadığına dikkat çeken Ayhan Bilgen, başta Kars 36 Spor Kulübü olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri, odalar ve siyasi partilere de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, tüm paydaşların uyuşturucu ile mücadele konusunda sorumlulukları olduğunu hatırlatacağını dile getirdi.

whatsapp-image-2023-07-13-at-11-25-47.jpeg

whatsapp-image-2023-07-13-at-11-25-46.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika