Başkan Yıldız Zabıtalarla Esnafları Denetledi

Başkan Yıldız Zabıtalarla Esnafları Denetledi

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, zabıta ekipleri ile beraber ilçedeki lokanta ve fırınları denetledi.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,Koronavirüs nedeniyle kapalı olan  1 Haziran itibarı açılan işyererini denetledi. Ekiplerle lokanta,kahvehane,berbe ve fırınları denetleyen Yıldız, kaldırımları işgal eden esnafları da uyardı. 

Başkan Yıldız ekiple beraber denetimlerde, lokantalarda tüketime sunulan yemeklerin gıda mevzuatına uygunluğu ve insan sağlığını tehdit edip etmediği kontrol etti. Yıldız ayrıca, fırınlarda da ekmeklerin gramajı ve genel temizlik üzerine denetlemelerde bulundu.

Kağızman’da yaşayan vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıda tüketmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Yıldız, “Halkımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz.Koronavirüs nedeniyel bir süre kapalı kalan bazı işyerlerimiz 1 Haziran itibarı ile tekrar açıldı.

Bizlerde Belediye olarak Düzenli aralıklarla ilçemizde bulunan işletmelerde halkın sağlıklı ve güvenli tüketimini sağlayacak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Lokantalar, kahveler, berberler ve fırınları hijyen ve temizlik açısından kontrol ediyoruz. Kanunlar çerçevesinde kurallara uymayan işletmelere uyarılarda bulunuyor, cezai işlemler uyguluyoruz. Denetimlerde mevzuata uygun bilgilendirme yapıyoruz, esnaflarımızın sıkıntılarını dinliyoruz ve çözüm noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Özellikle son zamanlarda kaldırım işgalleri konusunda vatandaşlarımızdan oldukça şikayet aldık. Halkımızın bu konudaki rahatsızlığını giderebilmek, daha yaşanılabilir ve güzel bir Kağızman için de denetimler sırasında buna uymayan işletmelere gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Kağızman için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

baskan-yildiz-zabitalarla-esnaflari-denetledi-(5).jpg

baskan-yildiz-zabitalarla-esnaflari-denetledi-(1).jpgbaskan-yildiz-zabitalarla-esnaflari-denetledi-(2).jpgbaskan-yildiz-zabitalarla-esnaflari-denetledi-(3).jpgbaskan-yildiz-zabitalarla-esnaflari-denetledi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kağızman