BAŞKAN YILDIZ KÜREĞİ ELİNE ALDI VE...

BAŞKAN YILDIZ KÜREĞİ ELİNE ALDI VE...

Kars Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız geçtiğimiz günlerde örnek bir davranışa imza attı.

Asfalt Çalışmalarından su kanalizasyon çalışmalarına birçok çalışmada başkanlığı bir kenara bırakarak çalışıyor.
Kars'ın Kağızman ilçesinde, şehrin güzelleştirilmesi için yoğun bir çalışma içine giren Başkan Nevzat Yıldız , çalışmaları yerinde denetlerken kazmayı küreyi eline aldı ve işçilerle birlikte çalıştı. Kazma kürek çalışan Başkan Yıldız, gören vatandaşları şaşırttı.

Kağızman da, göreve geldikten bu yana makamında çok az oturan Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, her gün bir başka mahalledeki vatandaşlarla bir araya gelirken, yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor.
Kars’ın Kağızman İlçesi Toprakkale Mahallesinde patlayan su kanalını Kars Kağızman Belediyesi işçileri ve vatandaşlarla birlikte onarıma giden Başkan Yıldız, bu davranışından dolayı Kağızmanlıların birkez daha sempatisini kazandı.

Kars Kağızman İlçesi Toprakkale Mahallesinde akşam 20.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine patlayan su borularının onarımı için Yıldız  vatandaşlarla birlikte kolları sıvadı. Su borularının patladığı bölgeye Belediye İşçileri ile birlikte gidip burada

kazma kürek salladığı ve canla başla çalıştığını söyleyen vatandaşlar Nevzat Yıldız için şu ifadeleri kullandılar. “Belediye Başkanımız 2 dönemdir bizlerin gönlünde taht kurdu.

Yaptığı bu belirgin davranışın yanı sıra birçok kez bizler ile birlikte birçok çalışmaya katıldı. Bu saatte kazma kürek sallaması, saatlerce

sorun olan bölgede onarımın sağlanması için beklemesi ve makam mevki sevdalısı olmaksızın her sorunumuzda bizim yanımızda olması bizi işlerimizi yerine getirme hususunda daha etkin kılıyor. Biz Kağızmanlılar olarak oylarımızın boşa gitmediğini gördük.

Bu görevi layıkıyla yerine getirdiği içinde başkanımızı kutluyoruz. Bu örnek davranışın diğer Belediye Başkanlarına da örnek olmasını temenni ediyoruz.” dediler.

Çok çalışmaları gerektiğini anlatan Başkan Nevzat Yıldız, ” Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çok çalışmalıyız. Bizde işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İşimiz de, gücümüz de Kağızman,” dedi.
6b5737ef-1577-49ec-ab55-55dcff034867.jpg74bcd483-c3fb-438f-818a-8a46224d6b5e.jpg597b1153-f6e0-4b9e-8e65-43dca719a9df.jpga30c5000-0b31-4784-b7ba-78430b85e557.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman