Başkan Toksoy,okul birincisini Berra Betül Yanar´ı ödüllendirdi

Başkan Toksoy,okul birincisini Berra Betül Yanar´ı ödüllendirdi

Başkan Toksoy,okul birincisini Berra Betül Yanar´ı ödüllendirdi

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 13 bin öğrenci ve 700 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

Karnelerini alan öğrenciler velileriyle birlikte büyük heyecan yaşadı.Kemal Paşa Ortaokulunda okuyan,takdir ve başarı belgesi alan, 6.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda altıncı sınıflar içerisinde okul birincisi olan Berra Betül Yanar,Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, tarafından ödüllendirildi.

Eğitim ve spor alanında başarılı olan öğrencilere her zaman katkı vermeye çalıştıklarını belirten Toksoy, “Ülkemizin,ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için eğitim en öncelikli işimiz olmalıdır.Bizlerde belediye olarak bu manada ilçemizdeki başarılı öğrencilere,sporculara imkanlar dahilinde destek olmaya çalışıyoruz.Betül kardeşimizi bu karne gününde başarılarından dolayı kutluyoruz.Bundan sonraki yaşamında daha büyük başarılar alacağını ümit ediyorum” diye konuştu.
Başkan Toksoy, okul birincisi Berra Betül bir altınla ödüllendirerek,babası Gazi Yanar’la birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber