Başkan Müçük, “Turgut Reis Otobüs İşletmesi Kapatılmasın!”

Başkan Müçük, “Turgut Reis Otobüs İşletmesi Kapatılmasın!”

Turgut Reis Group’a ait Turgut Reis Otobüs İşletmeleri, yolcu taşımacılığı sektöründen çekilme kararı alması sonrası Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, beraberindeki heyet ile birlikte Turgut Reis Group’a ziyaret gerçekleştirdi.

Turgut KAYA

Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Kars’a mal olmuş, Kars için önemli bir firmanın sektörden çekilme kararını yeniden gözden geçirmelerini ve Turgut Reis Otobüs İşletmelerini kapatmamaları için, Reis Ailesi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Müçük, elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Turgut Reis ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Müçük “ Turgut Reis Ailesi ile bugün bir heyet olarak görüştük.
Kars için önemli bir firmanın sektörden çekilme kararını yeniden gözden geçirmelerini rica ettik. Bu talebimizi İnşallah geri çevirmeyecekler. Böyle bir kazanın olmasını kimse istemez; ama firmanın kapatılması da doğru değil. Biz her zaman Kars’ın ve Kars halkının yanındayız. Yüzlerce çalışanı olan güçlü bir firmanın sektörden çekilmesini doğru bulmuyoruz. Bizim bütün taleplerimiz Kars ve Kars halkı içindir. Tekrar vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Turgut Reis ailesine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber