Başkan Müçük, Çiftçiler Ve Üreticiler İçin Görüşmelerini Sürdürüyor

Başkan Müçük, Çiftçiler Ve Üreticiler İçin Görüşmelerini Sürdürüyor

Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük çiftçilerin ve üreticilerin talep ve sıkıntılarını ilgili tüm kurum ve kuruluşlara iletmeye devam ettiğini söyledi.

Tacettin DURMUŞ

Başkan Müçük, temasları kapsamında Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Görüşme sırasında Vali Yardımcısı Muhammed Enes’e özelikle son zamanlarda artan biçerdöver fiyatların yükek olduğunu belirterek, çiftçileri ödemelerde güçlük çektiğini iletti.

Görüşme sonrası Vali Yardımcısı Muhammed Enes de tüm kurum ve kuruluşların çiftçilerin yanında olduğunu konuyla yakından ilgilenip takipçisi olacağını söyledi.

Ardından İl Tarım Müdürlüğü İdari İşler Müdürü Uğurhan Karadağ ve Bitkisel üretim Şube müdürü Nihat Atilla ile görüşen başkan Müçük, çiftçilerimizin talep ve sıkıntılarını ileterek çözüm bulunması ve biçerdöver fiyatların düşürülmesi için ellerinde ne geliyorsa yapmaları gerektiğini söyleyerek ilgili tüm müdürlüklerle istişarelerde bulundu.

Başkan Özcan görüşme sırasında TMO alımları ile yakından ilginerek çiftçilerin mağdur olmaması adına TMO hububat alımları, ÇKS da kayıtlı ürün ve üretim miktarı üzerinden yapılacağından, ürünün eski mahsul olmaması ve nem oranına dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber