Başkan Karaçanta, Şampiyonları Ağırladı

Başkan Karaçanta, Şampiyonları Ağırladı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rusya´da yapılan Gençler Dünya Boks Şampiyonasında 64 kiloda Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir, 60 kiloda Dünya 3´ncüsü olan Necat Ekinci ve Romanya´da yapılan Uluslararası Yıldızlar Şampiyonasında 91 kiloda b

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Antrenör Kıvanç Buru ve Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Öner Osmanoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette; Karaçanta, Kars’a ve ülkemize büyük gurur yaşatan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Müsabakaların hemen ardından Dünya Boks Şampiyonasında 64 kiloda Dünya Şampiyonu olan Tuğrulhan Erdemir’i telefonla arayarak başarıdan duyduğu mutluluk ve gururu dile getiren Başkan Karaçanta, şampiyonlara çeşitli hediye takdiminde de bulundu.

Şampiyonlarla yaptığı samimi sohbette kendilerine plaket takdiminde bulunan Başkan Karaçanta, “Sizler bizim için birer gurur kaynağısınız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını Rusya’da dalgalandırarak, İstiklal Marşı’mızı okutarak çok büyük bir başarıya imza attınız. Aynı zamanda kendi ilinizin tanıtımı adına da büyük bir katkı sunmuş oldunuz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ve unutmayın ki Kars Belediyesi ve şahsımda Murtaza Karaçanta olarak her zaman yanınızdayım ve destekçinizim.” ifadelerini kullandı.

Kars Belediye Başkan Murtaza Karaçanta, ziyaretin sonunda şampiyonlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber