Başkan Karaçanta Basınla Buluştu

Başkan Karaçanta Basınla Buluştu

 Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya gelerek belediye yatırımlarını anlattı....

 Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya gelerek belediye yatırımlarını anlattı.

Bir otelin salonunda basın mensuplarıyla buluşan Başkan Karaçanta, 2016 yılında özellikle asfalt çalışmalarında önemli yol kat ettiklerini belirten Başkan Karaçanta, Kars’ın yaşanılabilir iller arasında yerini alacağını söyledi.

Kars’ta belediyenin asfalt, kaldırım ve alt yapı çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Başkan Karaçanta, “Belediyenin yol, su, temizlik hizmetleri yapması gereken zorunlu hizmetlerdir. Ancak ilimizde uzun yıllardan beri maalesef ihmal edilen bir şey var. Hem alt yapı sorunumuz var, hem yol sorunumuz var. Geldiğimiz günden beri bu işle mücadele etmeye devam ediyoruz. 2015 yılı içerinde yaklaşık 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışması oldu. Bu yılki hedefimiz yine aynı idi. Bu yıl yağmurların fazla yağması, Artı 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi çalışmalarımıza azda olsa engel oldu. Çünkü hedefimize ulaşamadık. Halen daha çalışmalarımız devam ediyor. Ama tabi ki o hedefi yakalamamız bu yıl olmayacak. Çünkü geçen yıl 30 kilometre asfalt çalışması yaparken, bu yıl şimdiye kadar ancak 10 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışmamız oldu” dedi.

Kars’ta içme suyu arıtma tesislerinde, otogar’a kadar birçok konu da basın mensuplarını aydınlatan Başkan Karaçanta, Kars’ta önümüzdeki yıl da önemli projelere imza atacaklarını vurguladı.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Karaçanta, hedeflerinin daha yaşanılabilir bir Kars yaratmak olduğunu kaydetti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber