Başkan Karaçanta, 2017 yılını değerlendirdi

Başkan Karaçanta, 2017 yılını değerlendirdi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 2017 yılında belediye tarafından yapılan çalışmaları değerlendirdi. 

2017 yılı içerisinde Kars genelinde Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmaları açıklayan Başkan Karaçanta, özellikle Kars 2017 yılı inşaat sezonunda yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.
Karaçanta, Kars’ıncadde ve sokaklarında yapılmış olan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol kaplamalarında 10 santim kalınlığında binder tabakası, yolun dayanım ve dayanıklılığını etkileyecek faktörler göz önünde bulundurularak kaplama yapıldığını kaydetti.
Kent merkezinde bütün mahalle ve sokaklarda kaldırım, parke kilit taş yol yaptıklarını ifade eden Karaçanta, 2018 yılında da aynı hızla çalışmalarına devam edeceklerine dikkat çekti.
Karaçanta, “Kafkas Üniversitesi mevkiinde bulunan ve yeni yapılan Serhat Öğrenci Yurdu ve Çobanoğlu Öğrenci Yurtları’nın alt yapı, yol ve kaldırımları çalışmaları tamamladık. Daha sonra şehrin bir çok noktasında yapılan su, kanalizasyon, Telekom, Tedaş, Doğalgaz ve diğer çalışmalardan dolayı bozulan yollarda ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yaklaşık 240 ton BSK ve rotmix asfalt yama çalışması yapıldı” dedi.
Başkan Karaçanta, “Kars halkının rahat bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için bizler elimizi taşın altına değil gövdemizi taşın altına koyduk. Ben bir Kars sevdalısıyım bu güne kadar olan hizmetlerimizi bir Kars sevdalısı olarak gerçekleştirdik, bundan sonra da Kars halkına yakışır bir hizmet sunacağımızı siz değerli basın mensuplarımıza belirtmek istiyorum” diye konuştu.

calismalar-(8).jpgcalismalar-(3).jpgcalismalar-(7).jpgcalismalar-(9).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber