Başkan Çalkın'dan Kongre Açıklaması

Başkan Çalkın'dan Kongre Açıklaması

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Arpaçay ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, “Yıllardır siyasi tüccarlık, menfaat ve çıkar ilişkilerini kapatmak için ırkçılık zehrini bu millete aşılamaya çalışanların artık devri kapanmıştır.” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Bugün burada bizleri hak davada, AK yolda bu çatı altında buluşturan Rabbime hamd ederek sözlerime başlamak istiyorum.  6. Arpaçay Kongremizin başta Arapaçay’ımıza, Kars’ımıza ve AK Parti’mize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Arpaçay ilçemizde gerek belediye yatırımlarıyla, gerek İl Özel idaresi kapsamında yaptığımız yatırımlarla her geçen gün Arpaçay’ımızın çehresini değiştiriyoruz, değiştirmeye de devam edeceğiz inşallah. Allah’ın izniyle belediyemiz merkezde, İl Özel İdaremiz Köylerde Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılan yatırımlar kadar AK Parti döneminde yatırım yapmaktadır. Bu yatırımların buraya gelmesinde emeği olan dünden bügüne bütün milletvekillerimize teşekkür ediyorum, ama öyle birisi var ki soy ismi gibi Arslan payını koparıp Kars’ımıza getiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan başta olmak üzere milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e ve bütün teşkilatlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

Partinin kuruluşundan bu yana izlenen politika ve kurallardan da söz eden Başkan Çalkın, “Partimizin kuruluşunun 16. yılını 14 Ağustos’ta hep beraber kutladık . Kökleri şanlı tarihimize dayanan bu kutlu hak davanın nice yıllar boyunca bu asil millete hizmet yolunda devam etmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. 16. Kuruluş yılımızın partimize teşkilatımıza ve milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum.” diye konuştu.

SİYASET HİZMET İŞİDİR, DERTLENME İŞİDİR, SEVDA İŞİDİR. IZDIRAPLA, SORUMLULUK DUYGUSUYLA BAŞLAR.

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet vurgusunu da yapan Başkan Çalkın, “Siyaset Hizmet İşidir, Dertlenme İşidir, Sevda İşidir. Izdırapla, sorumluluk duygusuyla başlar. Değerli dava arkadaşlarım işte bizleri derdi millet olan, derdi davası Türkiye olan Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet şiarıyla gecesini gündüzüne katan, tüm dünya mağdur ve mazlumlarının sesi olan ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onun kutlu davası AK Parti’de siyaset yapıyoruz elhamdülillah. Dünyaya karşı dik duran, ümmetin gözaydınlığı olan , İslam’ın son kalesi olan Türkiye’mize ve liderimize sahip çıkacağız. Onun için AK Partimize ve milletimize gönül bağıyla sımsıkı bağlanacağız. Ben demeyeceğiz biz diyeceğiz. Birlik içerisinde beraberlik içerisinde hep birlikte cumhurbaşkanımız, genel başkanımızın dediği gibi; " Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız, girilmedik gönül bırakmayacağız", Davamıza Milletimize Türkiye’mize hizmet yolunda Allah’ın izniyle devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

SİYASİ TÜCCARLIK, MENFAAT VE ÇIKAR İLİŞKİLERİN DEVRİ KAPANMIŞTIR

Birlik ve beraberlik mesajları da veren Çalkın, “Kars’ımız 16 Nisanda birlik ve beraberliğini ispatladı. Kenetleştirmek, saflarımızı sıklaştırmak ve Kars çatısı altında buluşmak zorundayız, birleşmek zorundayız. Yıllardır siyasi tüccarlık, menfaat ve çıkar ilişkilerini kapatmak için ırkçılık zehrini bu millete aşılamaya çalışanların artık devri kapanmıştır. 16 Nisan’da Kars % 51 oyla, her kesimden aldığımız oylarla bunu kanıtlamıştır, keza Arpaçay İlçemiz bunun en güzel örneğidir. Kozmopolitik bir ilçemiz olmasına rağmen, her türlü milletin yaşadığı bir ilçe olmasına rağmen birlik ve beraberlik sağlanmıştır. Bunu bozmaya çalışanlar boşuna uğraşırlar. Bizim tek bir ülkümüz var oda "Gökte Dalgalanan Bayrağımızdır, Devletimizdir, Milletimizdir." Kimse AK Parti içerisinde bunu bozmaya çalışmaya kalkmasın. Başta teşkilatlarımız, bizler,  genel merkezimiz hiç kimse buna müsaade etmez, bu böyle biline.” ifadelerine yer verdi.

KONGRELERİMİZİN BİR VEFA İÇERİSİNDE, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Çalkın konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bugün Allah’ın izniyle kongremizi yapacağız, diğer ilçelerimizde de kongrelerimiz yapacağız. Ben tüm kongrelerimizin bir vefa içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Dünden bugüne görev almış şimdi aramızda olmayan Allah’ın rahmetine kavuşmuş ilçemizde de Öner ağabeyimiz var. Allah rahmet eylesin İl Genel Meclis üyemiz ve onun gibi hizmet etmiş vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Şimdiye kadar görev almış, şimdiden sonra almayacak olanlara da teşekkür ediyor yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”    kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber