Başkan Bilgen, "Halka ve Yargıya Veremeyecek Bir Hesabımız Yok"

Başkan Bilgen, "Halka ve Yargıya Veremeyecek Bir Hesabımız Yok"

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Cumhur ittifakı adına yapılan dayatma ve yanlış hesap 31 Mart başarımızı kolaylaştırdı.

Aynı yanlışta ısrar Kars siyasetini iki kutuplu hale getirir ki bunun kaybedeni kimler olacak bellidir. Kimse Kars'ı küçük hesap ve kavgalarının aracı yapamayacak.

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, bugün hükümete yakın gazete ve internet sitelerinde çıkan haberler ile belediyenin çalışmalarının kriminalize edilmeye çalışıldığını söyledi. Geçmişte muhalefet partilerinin sosyal yardımlarla yoksulluğun giderilemeyeceğini söylediğini ve bunun hâlâ geçerliliğini koruduğunu söyleyen Bilgen, “Bugün bir ironi yaşanıyor. Yoksullara yardım etmek isteyen belediyelerin çalışmaları iktidar tarafından engellenmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı, 20 yıl önce belediye başkanı iken kendisine yapılanları bugün kendi iktidarlarında kendileri yapıyor, yani 20 yılda bir arpa boy yol alınamamış” dedi. Bilgen, Kars halkına ve yargı kurumlarına veremeyecek hesaplarının olmadığını da söyledi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Kars Haber