Başkan Ağçay Güven Tazeledi

Başkan Ağçay Güven Tazeledi

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Kongresi Yapıldı. Mevcut Başkan Muhsin Ağçay, 3 Yıllığına Yeniden Başkan Seçildi.

 Derneğin il binasında gerçekleştirilen seçimde Muhsin Ağçay tek aday olarak  Başkan seçildi. Buna göre Ağçay, 3 yıllığına yeniden Kars Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı oldu. 

Muhsin Ağçay, kendisini beşinci kez başkan seçtikleri için üyelere teşekkür ederek, "Bizler Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak son derece kutsal bir hizmeti yerine getirmenin gururunu yaşamaktayız. Çünkü şehitlerine ve gazilerine sahip çıkmayan bir milletin varlığını devam ettirmesi asla mümkün değildir. İşte bu nedenledir ki, Türk milletinin manevi değerlerini yok etmek isteyenler, şehitlik ve gazilik kavramlarına karşı saldırıya geçmişlerdir. Bizim geçmişimizle ilgimizi keserek kökümüzü kurutmaya çalışmaktadırlar. Bilinmelidir ki Türk milleti ulu bir çınardır. Bu çınarın kökü tarihin derinliklerinde, dalı ise sonsuz gökyüzündedir. Bu ulu çınar gözdesi ve dalları ile bir bütündür. Onu yıkmaya ve yok etmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletimizi bölüp parçalamak ve birbirine düşürmek isteyenler kazdıkları çukurlarda boğulacaklardır." dedi.

 Kars Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yönetiminde ise şu isimler yer aldı; 

Başkan: Muhsin Ağçay

Üyeler 

Canip Yıldırım

Hacı Halil Polat

Kadir Ünlü

Engin Suekinci

Dünyamali Cengiz

Cengiz Tanı

Ali Aslan Vuralı

Murat İzgi

Kader Doruk

.Hikmet Eren Kara

Ersoy Okcuoglu

Efo Kurcak

Rıza Sayginli

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber