BAL LİGİ BAŞLIYOR

BAL LİGİ BAŞLIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde 2021-2022 futbol sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

 2. Bölge, 3. Grupta yer alan takımlarımızı bir birinden güçlü rakipler bekliyor. Kars temsilcileri bu sezon ne yapacak? Herkes gibi bizlerde merak ediyoruz. 

Kars 36 Spor yeni yönetim, yeni anlayış ve yenilenmiş yüzüyle ilk kez sahada yerini alacak. Kimler transfer edildi. Hangi futbolcu hangi takımdan geldi. Bunlar pek bilinmiyor. Bir takım transferler yapıldı. Yönetim ve teknik heyet mutlak suretle en ince ayrıntıya kadar düşünerek transferlerini yapmıştır. Sezon açılışında izlediğim ve Kars 36 Spor BAL Ligine henüz hazır değildi. Öyle göründü, Erol Batur tecrübeli bir teknik adam, ligi bilen birisi olarak yeşil beyazlı ekibe çok şeyler katacaktır buna inanıyoruz. Hazırlık karşılaşmaları ölçü değildir. Bunu da biliyoruz. İnşallah bu sezon istenilen ve beklenilen yerde Kars 36 Spor yerini alır. Kars 36 Spor hafta sonu deplasmanda yani Iğdır’da Iğdıres Spor ile karşılaşacak, ilk ciddi sınav olacak ve Kars 36 Spor izleme şansı bulacağız. 

Gelelim diğer temsilcimiz Kağızman Gençler Birliği Spor’a yönetimi genç, futbolcuları genç ve daha önemlisi kadrosuna yeni isimler katarak daha da güçlendi. Kendi evinde Artvin Çoruh Spor’u konuk edecek ve taraftarlarının karşısına çıkacak. Mavi beyazlı ekibi de ilk ciddi sınavında izleme şansı bulacağız. Menderes  Eyüpoğlu tecrübeli ve bir o kadar da ligi bilen birisi o da bütün önlemleri almıştır ve taraftarları önünde lige puanla başlamanın hesaplarını yapmıştır. 

2021-2021 futbol sezonunda 2 takımız var, bunlardan birisinin 3. Lige çıkması için tabi kenteki bürokrat ve siyasiler ile birlikte işadamlarının da ellerini taşın altına koyması lazım, grup belli, rakiplerimiz tanıdık. Transferler yapıldı, hazırlıklar tamamlandı. Taraftarlar hazır, bunlara bir de maddi destek eklenirse ben inanıyorum. 2 takımdan birisi 3. Lige çıkacaktır. 
Hadi hayırlısı

SPOR ANALİZ

IŞIK ÇAPANOĞLU

TSYD KARS TEMSİLCİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber