Bakanlar yarım saat havada kaldı

Bakanlar yarım saat havada kaldı

Kars´ta etkili olan yoğun sis nedeniyle Sarıkamış Harekatının 102. yılı münasebetiyle düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma törenlerine katılmak için Ankara´dan havalanan uçak Erzurum´a mecburi iniş yaptı.

Kars’ta etkili olan yoğun sis nedeniyle Sarıkamış Harekatının 102. yılı münasebetiyle düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma törenlerine katılmak için Ankara’dan havalanan uçak Erzurum’a mecburi iniş yaptı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve müsteşarlarında içinde bulunduğu uçak yarım saat havada kaldı. Kars’taki sisin çekilmemesi ve görüş mesafesinin 280 metreye kadar düşmesi nedeniyle uçak Erzurum Havalimanına indi. Bakanlar ve müsteşarlar, kardan heykellerin açılışını yapmak için karayoluyla Sarıkamış’a geçti.
Kars Valisi Rahmi Doğan, Harakani Havalimanıda aşırı sis olduğundan dolayı bakanları taşıyan uçağın Erzurum’a indiğini ve her hangi bir sorunun olmadığını söyledi.
Anadolu Jet’in saat 10.30’da yapılması planlanan Ankara-Kars seferi ile saat 14.25 İstanbul-Kars seferleri, Kars Harakani Havalimanı civarında etkili olan yoğun sis nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber