Bakan Özer, “Kars’ta Eğitim İçin Yepyeni Sayfalar Açacağız”

Bakan Özer, “Kars’ta Eğitim İçin Yepyeni Sayfalar Açacağız”

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına ve Kağızman’da yapımı tamamlanan Ahmet Arslan Fen Lisesi açılış programına katılmak için Kars’a geldi.

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 

Bakan Özer’i Harakani Havaalanında Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ve protokol üyeleri karşıladı.   

Kars Valiliğini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Özer şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızın tüm bürokratlarıyla 81 ilimizde 973 ilçemizde sürekli sahada olup, eğitimin mevcut durumunun resmini çekmek ve eğitimin kalitesini artırmak için neler yapabiliriz, bunları değerlendirmek için sürekli sahadayız. Dün Adıyaman’daydık bugün ise bütün arkadaşlarımız ile birlikte Kars’tayız. Bugün Kars'ın mevcut durumunu eğitimde gelmiş olduğu noktayı hep birlikte il değerlendirme toplantısında değerlendireceğiz. Karsımızın eğitim kalitesini artırmak için neler yapabiliriz, hangi yatırımları yapabiliriz bunlarında kapsamlı bir şekilde değerlendirmesini yapacağız. Karsımıza müjdelerimiz olacak. Bu müjdeleri sizler aracılığı ile Karsımıza ve vatandaşlarımıza duyuracağız. Ben Kars’taki eğimin koordineli bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen başta Valimize, bakamıza ve milletvekilimize çok teşekkür ederim. Kars’ın eğitiminin gelmiş olduğu nokta da yapmış oldukları katkı için belediye başkanlarımıza, il başkanımıza ve bu süreci başarılı bir şekilde yöneten Milli Eğitim Müdürümüze değerli çalışma arkadaşlarına, ilçe milli eğitim müdürlerine, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Kars’ta eğitimle ilgili hep güzel hikayeler dinliyoruz, başarı hikayeleri dinliyoruz. İnşallah bu yeni yatırımlarla bu değerlendirme sonucunu sizlere de paylaşacağımız projelerle inşallah Kars’ta eğitimde yepyeni sayfaları açacağız. Çünkü ülkemiz gerçekten büyüyor ve her anlamda büyümekte. Eğitimde, ulaştırmada, alt yapıda, sağlıkta tüm alanlarda gerçekten çok güçlü bölgesinde iddia sahibi bir ülke olarak ve her geçen gün kapasitesini artırarak büyüyor. Kapasite artırımındaki en büyük etkiyi yapacak olan eğitimde bizde Milli Eğitim Bakanlığı olarak tüm illerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp gelecekteki yapmak istediğimiz şeylerinde yatırımını yaparak çok daha iyi yerlere getirme noktasında tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz” dedi. 

Kars’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özer, valilik toplantı salonunda düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katıldı.

62d27e17-8b0e-4329-b624-015f1cae36b0.jpgkars-003.jpg

1-013.jpg2-014.jpg3-010.jpg4-011.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber