Bakan Arslan AK Parti Kağızman İlçe Kongresine katıldı

Bakan Arslan AK Parti Kağızman İlçe Kongresine katıldı

AK Parti hükümetleri bugün İstanbul’a ne yatırım yaptıysa doğuya güneydoğuya Türkiye’nin her yerine hiçbir ayrım yapmadan aynı hizmetleri götürdü"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kağızman 6'ncı Olağan Kongresine katıldı. 
Kongreye, Bakan Arslan'ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalık parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Kongrede konuşan Bakan Arslan, "Bugün yıllardır AK Parti ile omuz omuza veren herkes halen yine AK Parti çatısı altında çok şükür birlikteliğimizi kimse bozamadı. Bayrak yarışlar aynı heyecan ve özveri ile hiç tükenmeden devam ediyor. Ak Parti hükümetleri bugün İstanbul’a ne yatırım yaptıysa doğuya güneydoğuya Türkiye’nin her yerine hiçbir ayrım yapmadan aynı hizmetleri götürdü. Kars için yapılan hizmetler ortada ulaşımdan sağlığa eğitimden sulama hizmetlerine kadar bu yatırımları bundan 16 yıl önce söyleselerdi kimse inanmazdı. Eskiden gelip bir kamyon taş döküp milleti kandırıp seçimden sonra bir daha kimse uğramazdı ama şimdi hamd olsun ne söz verdiysek Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ve ekip arkadaşlarının yoğun çabaları ile hepsi gerçek oldu. Bölgemizde oynanan oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Bu coğrafyada 80 milyon herkes kardeştir. Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemeyenler tıpkı 15 Temmuz gecesi gibi bugün de farklı yollarla bizleri bölmeye parçalamaya çalışıyorlar ama nafile, başaramayacaklar. Türkiye iktidarına güvenen halkı ile tek vatan tek bayrak tek millet anlayışı ile daha da büyücek ve gelişecektir" dedi.
Kongre sonrası vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Arslan daha sonra ilçeden ayrıldı. Kongrede, İlçe Başkanlığına atanan Nesim Eydoğan tek liste ile girdi.

aw183228_01.jpgaw183228_03.jpgaw183228_04.jpgaw183228_05.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber