Avcılar Kulübü Başkanı Kaçak Avda Yakalandı

Avcılar Kulübü Başkanı Kaçak Avda Yakalandı

Avcılar Derneği başkanı ´Yasak Avlanmaya´ Tepki gösterdi, kendisi kaçak avlanırken yakalandı.

 Avcılar Derneği başkanı ‘Yasak Avlanmaya’ Tepki gösterdi, kendisi kaçak avlanırken yakalandı.

Kağızman Avcılar ve Atıcılar Derneği Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nuray, Kağızman’da Av üretme sahasında avlanmak yasaktır uyarısında bulunda ama kendisi bu uyarıya uymayarak kaçak avlandığı tespit edildi.

Orman ve Su İşleri Kars İl Müdürlüğü doğa koruma ekiplerince, 2016 yılında yapılan denetimlerde yasa dışı avcılık yaptıkları tespit edilen 44 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı. Avcılar tarafından kullanılan ve avda kullanılması yasak olan 12 tüfeğe el konularak muhafaza altına alındığı.

Kaçak avcılık yaptıkları tespit edilen 44 kişiye 32.084TL. İdari para cezası ve 35.150.TL.’de tazminat düzenlendiği.2016 raporlarına geçti.

2017 ilk gününde Kağızman ilçesinde Av Üretme sahasında kaçak avcılık ihbarı yapıldı, aynı bölgede ağır kış şartlarında Yaban hayatı ile ilgili kınalı keklik çekim yapan basın mensuplarının kamerasına bu kez kaça avcılık ihbarını yapan Avcılar ve Atıcılar Deneği Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nuray’ı görüntüledi. basın mensuplarını karşısında gören Başkan bir süre konuşmazken yasak alanda kamerayı kullanarak avcılık yapıyorsunuz diyerek tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Kağızman’da bazı vatandaşlar bizler av üretme sahasında avlanma yapmadığımız halde ,Başkan Ahmet Nuray tarafından şikayete maruz kaldık,av hayvanı olmamasına rağmen Orman ve su işleri Kars il Müdürlüğü doğa koruma ekipleri bizlere cezai işlem uygulayıp av tüfeklerimize el koydular,Av üretme sahasında yasak olmasına rağmen kaçak avlanan Kağızman avcılar ve atıcılar kulübü başkanı Ahmet Nuray'a ne ceza verecekler merak ediyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber