Atıf Özbey: Kendine Değil,Şehrine Çalışan Bir Başkan Olacağım!

Atıf Özbey: Kendine Değil,Şehrine Çalışan Bir Başkan Olacağım!

TRT Haber Editörü Atıf Özbey, Lider Haber Ajansına açıklama yaparak, “Kars’ı Kars halkıyla birlikte  yöneteceğini israf etmeyeceğini kendine değil şehrine çalışan bir başkan olacağını"açıkladı.

Özbey; demokrasinin vazgeçilmezi olan yep yeni bir yerel seçim sürecine girmiş bulunmaktayız bu vesile ile bir dünya lideri olan genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ın yolunda aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için Kars Belediye Başkanlığına AK Parti den aday adaylığımı açıkladım.Bu şehir doğduğum, doyduğum şehir bu şehrin güzelliklerini de sorunlarını da çocukluğumda,gençliğimde çalışarak öğrendim,öz ve öz Kars'lıyım.

2019 yılı 31 Mart tarihinde  yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayarak, seçildiği takdirde kendine değil şehrine çalışan bir başkan olacağını ifade etti.

2014 yılında da Belediye Başkan aday adayı ve geçmişte Kars Milletvekili aday adayı olduğunu belirten Özbey, siyasi tüm geçmişini Kars’ta yaşadığını ,ifade etti.

Kars’ta 31 Mart akşamı seçilecek Belediye Başkanının AK Parti’den seçilmesinin  çok önemli olduğunu belirten Özbey, “Belediye Hiç şüphesiz seçilecek belediye başkanı 24 Haziran 2018 de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla devlet başkanlığına seçilmişti. Kars’ta seçilecek belediye başkanının sayın Cumhurbaşkanımızın partisinden seçilmesi düşünülen hizmetler açısında çok önemlidir. Bunu son 5 yıldır canlı bir şekilde örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamda, edindiğim siyasetteki tüm tecrübelerimi Kars’a ve halkımıza sunmak üzere uzun süredir niyetli olduğum AK Parti Kars belediye başkan aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum.” dedi.

Kars’ta etnik ve mezhepsel lobi faaliyetlerine asla müsaade etmeyeceğini belirten Özbey, “31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde liyakat, sadakat, tevazu ve uyum kriterlerinin öncelikli olacağına inancım tamdır. Kars’ımızda etnik ve mezhepsel lobi faaliyetlerine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu lobi faaliyetini yürütmekte olan kesimleri uyararak bunlara asla müsaade etmeyeceğim.” şeklinde konuştu.

Özbey açıklamasını şöyle sürdürdü: “Halka açık oturumlarda halkımızın önünde projelerimizi, projelerimizin kaynaklarını siyaset anlayışımızı tartışmak için her zaman hazır olduğumu ifade etmek isterim. Bu aday adaylık sürecinde de olabilir adaylık takdir edilirse bu süreçte de olabilir.”

 

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber