ASKF Başkanı Taş, Görevinden Ayrıldı

ASKF Başkanı Taş, Görevinden Ayrıldı

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Burhan Taş, kendi isteği ile başkanlık görevinden istifa etti.

Lider Haber Ajansı/TURGUT KAYA 

Kars’ta ASKF Başkanlığı görevini yürüten Burhan Taş, il dışında görev yaptığından dolayı ASKF Başkanlığı görevinden kendi isteği ile istifa ettiğini ifade etti.

Burhan Taş’ın istifasından ardından ASKF Kars İl Başkanlığına Yönetim Kurulu toplantısında alınan oy birliği kararı ile Yasin Zerman getirildi. Kars ASKF’nin yeni Başkanı Yasin Zerman, yaptığı açıklamada, “Kars’ta ASKF Başkanlığını görevini uzun yıllardan beri yapan Burhan Taş, il dışında görev yaptığından dolayı ASKF Başkanlığı görevinden kendi isteği ile istifa etmiştir. Kendisine ASKF başkanı olarak amatör spor kulüplerimize yaptığı hizmetlerden dolayı kulüplerimiz ve yönetimimiz adına teşekkür ediyoruz. ASKF Başkanlığına yönetim kurulu toplantısına katılan altı arkadaşımızın oy birliği ile seçildim. Beni bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve kulüp başkanlarına teşekkür ederim. Bugünden sonra yapacağımız işler öncelikle ilimizde amatör sporun dostluk, kardeşlik ve insanların kaynaşması olduğunu anlayacağız. Spora, sporcuya ve kulüplerimize nasıl destek veririz, nasıl yardımcı oluruz bunun çalışmalarını yapacağız. İlimizde Vali, Belediye Başkanı ve kurum amirleri, ilçelerde Kaymakam ve Belediye Başkanları ile görüşmeler yapacağız. Amatör lige katılımın daha fazla olmasını sağlayacağız” diye konuştu.

ASKF yeni Başkanı Yasin Zerman ve Kulüp Başkanları ASKF Başkanlık görevini bırakan Burhan Taş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber