Aşık Arif Gülcani Mahallesini Yönetmeye Aday!

Aşık Arif Gülcani Mahallesini Yönetmeye Aday!

Kars’ın sevilen aşıklarından ‘Aşık Arif Gülcani’ mahlaslı Arif Gökçe, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Subatan Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

Doğup büyüdüğü Subatan Mahallesinin Kars’ın en ihmal edilmiş mahallelerinden birisi olduğunu söyleyen Arif Gökçe, tüm sorunları ortadan kaldırmak için aday olduğunu söyledi.

Mahalle halkının kendisini muhtarlığa layık görmesi durumunda, başta belediye hizmetleri olmak üzere, diğer hizmetlerin de mahallesine gelmesi için büyük çaba sarf edeceğini de dile getiren Arif Gökçe, seçmenden destek istedi.

Muhtarlık kurumunun öneminde de değinen Subatan Mahallesi muhtar adayı Arif Gökçe, ‘Muhtarlıklar; başta valilik ve belediye olmak üzere tüm kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlayan bir mahallenin en yetkili kurumudur. Bir muhtarın en önemli ve tek görevi mahallesinin ve mahalle halkının sorunları çözmek için yukarıda sıraladığım kurumlarımız ile işbirliği yaparak sorunları ortadan kaldırmaktır. Ben de doğup büyüdüğüm Subatan Mahallemin tüm sorunlarına ve çözüm yollarına vakıfım. Bu sorunları ortandan kaldırmak ve mahallemizi daha yaşanılır kılmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Bu vesile ile yapılacak seçimlerin, ülkemize, ilimize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber