Arslan Ve Kılıç’tan Ulaştırma Bakanına Teşekkür Ziyareti

Arslan Ve Kılıç’tan Ulaştırma Bakanına Teşekkür Ziyareti

Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyaret.

Lider Haber Ajansı / Turgut KAYA

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, devam eden yapım ve planlanan çalışmaları görüşmek ve bitirilen çalışmalar için teşekkür etmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç, “Kars’ta inşaatı devam eden ve planlanan projeler hususunda istişarelerde bulunmak ve Taşlıgüney-2 Viyadüğünün bitirilerek Sarıkamış – Horasan yolunun tamamının bölünmüş yol olarak henüz resmî açılışı yapılmamış olsa dahi hemşerilerimizin konforlu seyahat imkânına bir an önce kavuşması için trafiğe açılmasından dolayı teşekkür etmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik.

Serhad şehrimiz Kars ve bölgemiz için çok önemli olan Sarıkamış-Horasan arasındaki bu bölümde 46 dakika süren seyahat süresini 25 dakikaya düşürerek, konforlu seyahat imkânı sunan bu yolun bitirilmesi ile birlikte Kars’ta; 2002 yılında toplam 22 km olan Bölünmüş Yol miktarının 286 km’ye ve hiç olmayan Sıcak Asfalt miktarının da toplamda 398 km’ye çıkarılmış olmasından dolayı da Sayın Bakanımıza memnuniyetlerimizi ifade edip Kars’a davet ettik.”  dediler.   

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber