Arslan Ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü

Arslan Ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü

Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, bölgemizdeki uluslararası kapıların açılması süreciyle ilgili olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’la görüşüp istişarede bulunduklarını bildirdiler. 

Lider Haber Ajansı / Turgut KAYA

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, bölgemizdeki uluslararası kapıların açılması süreciyle ilgili olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’la görüşüp istişarede bulunduklarını bildirdiler. 

Yaptıkları istişarede Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un kendileriyle aynı görüşte ve gayrette olduğunu görmüş olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Arslan ve Kılıç, “Sayın Ticaret Bakanımız, Kars ve civar illerdeki sınır kapılarının açılmasıyla alakalı çalışmalar ve komşu ülkelerle görüşmeler yaptıklarını ve uygun zaman ve zeminde bu kapıların açılışlarının gerçekleştirileceğini söyledi. Milletvekilleri olarak, bölge halkının bu kapılara büyük umut bağladığını ve gelecekte refahlarının bu kapılara bağlı olduğunu düşündüklerini ifade ettik. Bu süreçlerin hızlandırılmasıyla alakalı olarak destek istedik ve Kars’a davet ettik. Yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ettik” dediler.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber