Arpaçay’da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Arpaçay’da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Arpaçay’da Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2023 Yılı Dönem Başı Olağan Genel Kurul Toplantısı Kaymakam ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden başkanlığında gerçekleştirildi.

Oğuzhan SEMETOĞLU

Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri Cengiz Çobanoğlu, Nedi Ekinci ve köy muhtarları katıldı.

Düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısında 2022 yılı kesin hesabı görüşülüp oylanmaya sunularak kabul edildi. Ardından da 2023 yılı Yatırım Planı ve Çalışma Programı görüşülerek kabul edildi. 

Toplantı da ilçe kaymakamı ve Birlik Başkanı Özerden, muhtarların öneri ve taleplerini dinledi ve konularının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Toplantı sonunda birlik başkanlığına muhtar üye seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Tepecik Köyü Muhtarı ile Bozyiğit Köyü Muhtarı Birlik Başkanlığına Encümen Muhtar üye olarak seçildi. Birlik Başkanı Kaymakam Mustafa Uğur özerden, toplantının olumlu bir havada geçmesi sebebiyle katılımcılara teşekkür etti ve toplantı sona erdi.

arpacay’da-koylere-hizmet-goturme-birligi-(1).jpegarpacay’da-koylere-hizmet-goturme-birligi-(2).jpegarpacay’da-koylere-hizmet-goturme-birligi-(3).jpegarpacay’da-koylere-hizmet-goturme-birligi-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arpaçay