Arpaçay'da  kar mesaisi

Arpaçay'da kar mesaisi

Kars´ın Arpaçay ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ilçe merkezindeki karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kars’ın Arpaçay ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ilçe merkezindeki karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Dört bir yandan işe koyulan ekipler ilçenin ana arterleri başta olmak üzere ara sokaklarda da gece-gündüz kar temizliği yapıyor.

Arpaçay Belediyesinin karla mücadele çalışmalarında iş makinelerinin bir araya topladığı kar yığınları ilçe dışına taşınıyor. Hem araçların hem de vatandaşların rahatlığı için yürütülen çalışmalar memnuniyetle karşılanıyor.

Belediye Başkanı Erçetin Altay, “İlçemiz yoğun kar alan bir bölgede bulunmakta. Lapa lapa yağan karın ardından ilçe merkezinde yoğun bir kar birikimi olmakta. Bizlerde kar yağışı durur durmaz hemen çalışmaları başladık. Kepçeler, greyderler ve kamyonlarla karlar taşınıyor. Personellerimiz bu çalışmalarda yoğun çaba harcıyor. Karla mücadele çalışmalarımız gece-gündüz devam ediyor. Ben buradan tüm belediye personellerimize, meclis üyelerimize ve vatandaşlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir Arpaçay için el ele verdik.“ dedi. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber