Arpaçay’da Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Arpaçay’da Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Arpaçay Kaymakamı İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden, Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı Yatılı Bölge Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Turgut KAYA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erman Kurtbaş’ın eşlik ettiği Kaymakam Özerden, yüklenici firma ve diğer yetkililerden inşaatın durumu ile ilgili olarak bilgi aldı.

Kars’ta eğitim yatırımlarının devam ettiğini belirten Özerden, İl Özel İdaresi yatırımları arasında yer alan okulda 16 derslik ve 100 kişi kız ve 100 kişi erkek öğrenci olmak üzere toplamda 200 kişilik pansiyon yapılmakta olduğunu söyledi. Sezon sonuna bitmesi planlanan okul inşaatı çalışmalarında sona gelindiğini de ifade eden Özerden, hizmet binası vepansiyon yapımının planladığı gibi çalışmaları yapılarak bitirilmesi için yetkililere talimatlarda bulundu ve çalışmaların takipçisi olacağını dile getirdi.

arpacay’da-egitim-yatirimlari-devam-ediyor-(1).jpgarpacay’da-egitim-yatirimlari-devam-ediyor-(2).jpgarpacay’da-egitim-yatirimlari-devam-ediyor-(3).jpgarpacay’da-egitim-yatirimlari-devam-ediyor-(5).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arpaçay