Arpaçay YİBO’nun altın kızları şampiyonluğa koşuyor

Arpaçay YİBO’nun altın kızları şampiyonluğa koşuyor

Arpaçay Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı Yatılı Bölge Ortaokulunun altın kızları, Futsal’da büyük başarı gösterdi.

Turgut KAYA

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal grup bölge maçları Kars’ta gerçekleştirildi. 

Arpaçay Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı Yatılı Bölge Ortaokulunun altın kızları Okul Sporları, Yıldız Kızlar Futsal branşında Kars’ı temsil etti. Arpaçay YİBO’nun altın kızları geçtiğimiz yıl büyük bir başarı göstererek grup maçında Türkiye yarıfinalinde mücadele eden Iğdır ekibiyle karşılaştı. Zor geçen mücadele sonrasında Arpaçay YİBO ekibi, Iğdır ekibini 1-0 yendi. Bu sonuçla Arpaçay YİBO Bölge Ortaokulunun altın kızları bu yıl gerçekleştirilecek olan Türkiye Yarı Finallerinde Kars’ı temsil etme başarısı kazandı. 

Şehit Uzman Çavuş Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı Yatılı Bölge Ortaokulunun deneyimli ve başarılı Beden Eğitimi öğretmeni Vedat Özkesemen sistemli çalışmanın ve azmin sonunda elde ettikleri bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Özkesemen, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye Finallerine kalmak olduğunu söyledi. Öğrencilerine güveninin tam olduğunu da vurgulayan Vedat Özkesemen bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

arpacay-yibo’nun-altin-kizlari-sampiyonluga-kosuyor-(1).jpegarpacay-yibo’nun-altin-kizlari-sampiyonluga-kosuyor-(2).jpegarpacay-yibo’nun-altin-kizlari-sampiyonluga-kosuyor-(3).jpegarpacay-yibo’nun-altin-kizlari-sampiyonluga-kosuyor-(4).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Arpaçay