Arpaçay Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Arpaçay Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Arpaçay’da Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Kaymakam Muhammed Burak Akköz Başkanlığında yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Kaymakam Muhammed Burak Akköz Başkanlığında Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Genel Meclis Üyeleri Lütfü Çelik, Erdi Yıldırım ve tüm köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı, Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kaymakam/Birlik Başkanı Muhammed Burak Akköz tarafından 2023 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi, oylanması ve ibrası, 2024 yılı Yatırım Planı ve Çalışma Programı görüşüldü. Köy muhtarları söz alarak taleplerini, dilek ve temennilerini ilettiler. Toplantı sonunda Birlik Başkanlığına muhtar üye seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Karakale Köyü Muhtarı ile Gönülalan Köyü Muhtarı Birlik Başkanlığına Encümen Muhtar üye olarak seçildi. Birlik Başkanı Kaymakam Muhammed Burak Akköz toplantının olumlu bir havada geçmesi sebebiyle katılımcılara teşekkür etti ve toplantı sona erdi.

whatsapp-image-2024-04-17-at-14-17-49.jpeg

whatsapp-image-2024-04-17-at-14-17-45.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika