Arpaçay Kaymakamı Özerden, Atçılar Köyünü Ziyaret Etti

Arpaçay Kaymakamı Özerden, Atçılar Köyünü Ziyaret Etti

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Atçılar Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. 

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Boz ile birlikte Atçılar Köyü İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ettiler. Kaymakam Özerden Okul ziyaretleri kapsamında sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Okulla ilgili yapılan yeni kütüphane, yeni akıl oyunları salonu, genel tadilat ve tamirat işlerini yerinde inceleyen Özerden, emeği geçen Köy Muhtarı Zeki Elma ve hayırsever vatandaşlara yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.   

Kaymakam Mustafa Uğur Özerden, okul ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Erçetin Altay ve beraberindeki Kurum Amirleri ile birlikte Köy Konağı’nda Atçılar’lı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek, dilek, talep ve şikâyetlerini dinledi ve ilgili kurum amirlerince gerekli notlar alındı.

Kaymakam Özerden,  toplantının ardından Atçılar Köyü Muhtarının koordinesinde, hayırsever  vatandaşlar  ve  Atçılar  köy halkının destekleri ile yapılan ; köyde sosyal amaçlar için kullanılacak olan ikinci köy konağı, iki katlı Kuran Kursu müştemilatı ile beraber, Kuran Kursuna ait lojman ve camiyi ziyaret etti. Yine Hayırsever vatandaşların katkılarıyla duvarları yapılan daha önce Atçılar Köyünde yaşamış Malakan diye isimlendirilen gayri müslim vatandaşlara ait mezarlık hakkındaki çalışmalarla alakalı köy muhtarından bilgi aldı. Köy içi yol ve altyapı problemleriyle alakalı köy muhtarı ve vatandaşlardan da bilgi alan Özerden; ‘’ elimizdeki imkanlar doğrultusunda çözebileceğimiz sorunları çözeceğiz’’ dedi. 

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Atçılar köyü Muhtarına, Hayırsever vatandaşlar ve köy halkı adına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek köyden ayrıldı.

6ff262c7-3338-4baa-b210-6f21cda5db3b.jpg7f9dd7fe-842c-45ce-b450-84abb7c33449.jpgb296f3d5-a613-4199-9150-12dcc682c1f8.jpgbcd463f5-150f-43c3-af5a-6ada28da5385.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arpaçay