Arpaçay Delik Deşik

Arpaçay Delik Deşik

Kars'ın Arpaçay ilçesi girişleri çukurlarla dolu.

Arpaçay ilçesi sakinleri birçok defa şikayette bulunmasına rağmen yol bir senedir yapılmıyor. Bazı araç sahipleri; Arpaçay ilçesinin 4 giriş noktası var bunlardan hiçbiri sağlam değil hepsi delik deşik araçlarımızda alt takım kalmadı. Yetkililerin biran önce çözüm bulmaları gerekiyor.

Arpaçay merkezin 4 ayrı giriş noktalarında da asfalt yolun bozuk olması nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk çekiyor. Araçların yürür aksamları arıza yaptığından araç sahipleri yüklü miktarda tamir masrafı ödemek zorunda kalıyor. Yağmur yağdığında çukurların yağmur suyu ile dolması nedeniyle farkedilmediğinden sürücüler delik deşik olan asfaltta direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya neden olabiliyor.

Yolu kullanan sürücüler ve mahalle halkı 1 yıldır yapılmayan giriş yolllarının yapılmasını talep ediyor. Arpaçaylılar ve yolu kullanan sürücülerin yolun yapılması için defalarca şikayette bulunmalarına rağmen yol bir türlü yapılmıyor. Arpaçay ve bağlı köyler bir şekilde cezalandırıldıklarını düşünerek tepkilerini dile getirip seslerinin duyulmasını istiyor.

arpacay-yollari-delik-desik-(1).jpgarpacay-yollari-delik-desik-(2).jpgarpacay-yollari-delik-desik-(3).jpgarpacay-yollari-delik-desik-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber