Arpaçay Belediyesi'nin ‘3 Yılda Bir Eseri Yok!’

Arpaçay Belediyesi'nin ‘3 Yılda Bir Eseri Yok!’

Arpaçay Belediyesi'nin ‘3 Yılda Bir Eseri Yok!’

Arpaçay'da bazı vatandaşlar, "Belediyeler yoksulluğu ve toplumsal adaletsizliği giderebilecek kalıcı ve uzun vadeli projeksiyonlar ortaya koyabilmelidir. Erzak dağıtmak, iftar çadırı açmak ya da açılışlara en ünlü popçuyu getirmek hiçbir şeye çözüm değildir,".

Vatandaşlar , “3 yıldan beridir belediye tarafından Arpaçay'a kazandırılan bir eser yok. Bir hizmet yok. Yollar bozuk demekle de kalmayalım içler acısı bir durumda, temizlik sorunu hat safhada Sadece rutin hizmetler yerine getiriliyor. Buda tam anlamı ile yapılamıyor maalesef. Bu rutin hizmetlerde bile aksaklıklar var. Üç yıldan beridir belediye tarafından Arpaçay'a kazandırılan bir eser yok. Çünkü çıkış noktasında yanlış yaptılar. Söyledikleri sözün arkasında durmadılar. Eleştirdikleri işleri kendileri yaptılar. İnsan söylediği sözün arkasında durur. Aksi takdirde bunu kimseye anlatamaz, kendinizi savunamazsınız.”

Vatandaşlar, " İstemek, takip etmek ve cesaretli olmak lazım. Elinizi taşın altına sokabilmeniz lazım. Aksi takdirde bir işe soyunmadan etrafta dolanırsanız işte böyle 3 yıl geçer, bir tane kalıcı eseriniz olmaz! Yetkililere sesleniyoruz buradan lütfen elinizi birazcık olsun vicdanınıza koyun birazcık da taşın altına Arpaçay ilçesinin önünü açmak için mücadele edin. Arpaçay ilçesinin makuz talihini değiştirin, kalıcı projeler üretin, " dediler.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Kars Haber