Arpaçay belediye başkanına saldırdı

Arpaçay belediye başkanına saldırdı

KARS'ın Arpaçay ilçesinin AK Parti'li Belediye Başkanı Erçetin Altay, bayram öncesi yardıma muhtaç bir aileye malzeme götürdüğü evde, köpeğin saldırısına uğradı. Başkan Altay, kolundan ve omzundan yaralandı.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, önceki gün ilçede sokakta yürürken, bir köpeğin saldırısına uğradı. Kolundan yaralanan Altay, bir süre olayın şoku atlattıktan sonra hastaneye geldi. Arpaçay Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Altay, kuduz ve tetanos aşısı yapıldıktan sonra taburcu edildi. 
Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, "Yardım malzemelerini vermek için mahalle sakinleriyle birlikte evin bahçesine girdiğimizde köpek bir anda üstüme saldırdı. Ne yapacağımı şaşırıp, kaldım. Hemen yüzümü korumaya çalıştım. Baktım köpek hırçınlaşmış ben de kafasını tutmaya çalıştım. Ayağımla itmeye çalıştığımda ise dengemi kaybedip düştüm. Ben yere düşünce köpekte üstüme çullandı. Adeta beni parçalamaya çalıştı. Aile fertleri ve mahalleli köpeği güçlükle uzaklaştırdı. Şükür, ucuz atlattım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Arpaçay