Arpaçay AK Parti’de Devir Teslim Töreni

Arpaçay AK Parti’de Devir Teslim Töreni

AK Parti Arpaçay İlçe Başkanlığına gerçekleşen görev değişikliğinin ardından, Şamil Göktaş önceki başkan Eyüp Koç’tan görevi devraldı.

Turgut KAYA

Emeklerinden dolayı Eyüp Koç’a teşekkür eden yeni ilçe Başkanı Şamil Göktaş, 14 Ağustos 2001’de Türk Demokrasisinin dönüm noktası olan AK Parti’nin kuruluşu ile ülkeni yeni bir döneme adım attığını söyledi.

Arpaçay’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümeye devam edeceklerini de dile getiren AK Parti Arpaçay İlçe Başkanı Şamil Göktaş şunları söyledi:
“Partimi kurulduğu günden bugüne kendisini milletine adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imza atmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılında yeni Türkiye yüzyılında Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda ilerleyeceğiz 12 .12.2023 tarihi itibariyle genel merkezimizin ve il başkanlığımızın takdiriyle şahsıma Arpaçay ilçe Başkanlığı görevi takdir edilmiştir. Bu onurlu davanın kutlu yolunda şahsımı bu göreve layık gören başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir beye Teşkilat Başkan Yardımcımız sayın Metin Bulut beye Milletvekilimiz sayın Adem Çalkın beye İl Başkanımız sayın Muammer Sancar beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla partimizde emeği olan tüm ilçe başkanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.

Atama kararının açıklandığı andan itibaren gerek sosyal medya üzerinden gerekse telefon ile tebriklerini ileten kıymetli dava arkadaşlarıma ve hemşerilerime teşekkürlerimi ayrıca İletmek istiyorum. Yeni dönemde partimizi hedeflerine ulaştırmak tüm hemşerilerimizin her daim yanında olmak hak ve adaletten ayrılmadan aldığım bayrağı en ileriye taşıyıp üstüme düşen tüm sorumluluğu ilk günkü azmin ve istikrarıyla yerine getireceğim. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde inandığımız yolda Serhat ilçemiz Arpaçay’da en önde yürümeye devam ederek davamız için çalışmaya devam edeceğiz.”

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-1.jpg

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-2.jpg

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-3.jpg

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-4.jpg

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-5.jpg

arpacay-ak-partide-devir-teslim-toreni-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arpaçay