Ardahan göle Şehit Er Kemal İZCİ Ortaokulu Öğrencilerinden KARAÇANTA'YA Ziyaret

Ardahan göle Şehit Er Kemal İZCİ Ortaokulu Öğrencilerinden KARAÇANTA'YA Ziyaret

KARAÇANTA'yı makamında ziyaret eden öğrenciler ve hocaları Başkan KARAÇANTA'yla uzun bir süre sohbet ettiler.

Projeleri hakkında da bilgi veren öğrenciler kurumlar arası diyalogun artması için çeşitli kurumları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi sunumunda bulunuyorlar.

Şehit Er Kemal İZCİ Ortaokul Müdürü Tamer YILDIRIM  ise şu açıklamalara yer verdi; Ardahan Göle Şehit Er Kemal İZCİ Ortaokulu olarak Finlandiya Üniversitesinin Startluma isimli bilim merkezinin yürütücülüğünü yaptığı projeye katıldık "Hayatımız Matematik" proje gereği yapıların ölçeklendirme yöntemi ile maketini çocuklar ile birlikte yapacağız,bu proje kapsamında Kars ilindeki Tarihi Rus Yapıların İncelenmesi bilgi toplanılması amacıyla Kars iline gittik.

Şehit Er Kemal İZCİ Ortaokul Müdürü Tamer YILDIRIM okulun matematik Öğretmeni Merve YILMAZ ve Okulun 5,6,7,8 Sınıf Öğrencilerinden oluşan 13 kişilik öğrenci grup olarak Kars belediye başkanı Sayın Murtaza KARAÇANTA'yı makamında ziyaret ettik. Projenin bir ayağı olan kurumlar arası iletişimi kendileriyle yapılan yaptığımız sohbet ile gerçekleştirmiş olduk. Bizlere gösterdiği ilgi alaka ve muhabbetlerinden ötürü sayın KARAÇANTA ya teşekkür eder başarılar dileriz.

Başkan KARAÇANTA ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti ve elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi.

haber-(8).jpghaber-(5).jpghaber-(7).jpghaber-(6).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber