Aramaz, "Gençlerimizi futbola kazandırıyoruz"

Aramaz, "Gençlerimizi futbola kazandırıyoruz"

Akyaka Gençlerbirliği spor kulübü sporcuları ve yöneticileri Kars İl Özel İdare Spor maçı öncesi kahvaltıda biraraya geldi. 

Kars’ta Nostalji Cafede bir araya gelinen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarına açıklamada bulunan 
Akyaka Gençlerbirliği spor kulübü başkanı Veli Aramaz, " Kars Süper amatör liginde  sezonun ilk maçı Akyaka Gençlerbirliği spor ile Kars özel idare spor arasında olacak. Bugün futbolcularımız ve teknik heyetimizle birlikteyiz. 2021-2022 sezonu  Türk futboluna ve Kars halkına hayırlı olsun. Dostluk ve dosthane içerisinde bu ligin tamamlanmasını istiyorum.

Lige 9 takım katıldı. Tek grup halinde devam ederek iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımın havası iyi, teknik direktörümüz Erol Korkmaz hocamız takımın başındadır. Hakan hocamızı da aldık. İyi bir kadromuz ve genç yetenekli arkadaşlarımız var. Hedefimiz bu sezonu iyi bitirmektir. 2022-2023 sezonunda ise bu takımı bir üst lige taşımak istiyoruz. Bu kulüp 3 yıl önce kuruldu. Amacımız Kars'taki gençlerimizi, yetenekli arkadaşlarımızı topluyoruz ve bunları Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Akyaka'da futbol ve spor adına bir eksiklik vardı. Bunu da biz tamamladığımıza inanıyoruz ama yinede eksiklerimiz var. Maddi anlamda çok büyük destek almıyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz. Akyaka spor olarak eksik bir şekilde lige katılıyoruz. Yetenekli genç arkadaşları liselerden topluyoruz. Gençleri lisanslı amatör futbolcular olmaları için sahalara çekiyoruz. Beden eğitimi hocalarımızla, müdürlerimizle görüşüyoruz. Akyaka olsun, Kars olsun gençlerimizi futbola kazandırmak istiyoruz. Bunları  imkanlarımız doğrultusunda yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte daha iyi imkanlarla iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bal liginde mücadele eden  Kars 36 spor ve Kağızman Gençlerbirliği spor'a başarılar diliyorum. İnşallah bu takımlarımız başarılı olur ve bir üst lige çıkar. Kars'ımızın da profösyönel ligi oluşursa bizimde önümüz açılır.

Ben Akyaka gençler birliği spor'un kulüp başkanı, bir spor sevdalısı ve bir  futbol hayranı olarak her iki takımında taraftarıyım ve iki takımımızın da maddi ve manevi olarak yanlarındaki. Ne gerekiyorsa destek olmaya hazırım. Takımlarımıza liglerinde başarılar diliyorum. 

Akyaka gençler birliği spora maddi ve manevi destekte bulunan, 2 yıllık sponsor sözleşmesi yapan Kat inşaatın sahibi Yaşar Kat'a teşekkür ediyorum. 2 yıl birlikte olacağız. Bize vermiş oldukları enerji ile birlikte biz bu takımı üst lige taşıyacağız ve Kars'taki gençlerimize daha iyi bir spor sunacağız. Daha iyi şartlarda sporumuzu yapacağız.

img_9760.jpg

93d14ab9-3325-47f6-a922-27c0c923ca70.jpg618b662b-b23b-4f78-a9e7-4bb7989688ad.jpg9e1291bc-aed8-4bd4-8480-a98213401ca2.jpg0f7801ea-40af-4d12-96f2-2294ea8dbc89.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber