Araba Hırsızı Yakalandı!

Araba Hırsızı Yakalandı!

Kars’ta çok nadir olarak karşılaşılan araba hırsızlığının faili polis ile jandarmanın ortak çalışması sonucu yakalandı.

 

Önceki gün gece geç saatlerde gece geç saatlerde İstasyon Mahallesi İtfaiye karşısında park halinde bulunan 2015 model kırmızı renkli aracın kimliği belirsiz bir şahıs tarafından çalındı.

Olayı ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde olay gerçekleştiren şahsın kimlik bilgileri kısa sürede tespit edildi.

Araç ile birlikte aracı çalan şahsın Digor’un Arpalı köyünde olduğu yönünde bilgiler alınması üzerine gece geç saatlerde Jandarma görevlileri ile birlikte operasyon gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde şüpheli şahsın çalıntı araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Araba hırsızı Asayiş Şube Müdürlüğündeki yapılan işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere çıkartıldığı açıklandı.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Halkın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelelerin demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edeceği bildirildi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber