Ammar Issa kurduğu şirketle tüm dünyaya açılacak

Ammar Issa kurduğu şirketle tüm dünyaya açılacak

Kurduğu şirketle kısa sürede büyüyen ve bugün 147'den fazla çalışana sahip Avustralyalı genç iş adamı Ammar Issa, yeni kuracağı şirketlerle tüm dünyaya açılmayı hedefledi.

12 yıl önce kurduğu AMR şirketiyle kısa sürede büyüyen ve bugün 147'den fazla çalışanıyla Avustralyalı genç bir iş adamı olan Ammar Issa, yeni kuracağı şirketlerle tüm dünyaya açılmayı hedefliyor. Issa: "Ekibimiz faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde tam uyumlu olarak çalışıyor." dedi.

Yeni kuracağı şirket ilgili bilgiler veren Issa, "AMR, farklı yetenekleri ve birikimleri ile firmanın pazardaki varlığında önemli bir role sahip olan ve şirketin standartlarını belirleyen 147'den fazla çalışana sahip bir firmadır. Bu ekibin sahip olduğu beceriler ve heyecan, firmanın bu denli çeşitliliğe sahip olmasının altında yatan en önemli nedenlerden birisi. Bu ekibin trendleri belirlemeye yönelik düşünceleri ve yetenekleri sektöre kıyasla oldukça ileri düzeyde. Ekip grafik tasarım, fotoğrafçılık, metin yazarlığı, videografi, medya farkındalığı ve sosyal medya olgusuna hakim uzmanlardan oluşuyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi