“Amacım dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır”

“Amacım dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır”

Uzun süredir açılmayı bekleyen Selim Yassıca köyü taziye evi İş Adamı Yasin Aşkın Yıldırım tarafından iç donanımı tamamlanarak nihayet hizmete açıldı. Yıldırım, “Amacım dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır” dedi.

Selim Yassıca köy muhtarı Memet Seviş ve köy sakinleri “Uzun zamandır köyümüze çok amaçlı kullanabileceğiniz bir taziye evi ihtiyacımız vardı. Defalarca dile getirdiğimiz halde maalesef bir sonuç alamadık. Hayırsever İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım dan köyümüzde çok amaçlı kullanabileceğiniz taziye evine yardımlarını istedik sağolsun bizi kırmadı . Selim ve Yassıca halkı olarak kendisine çok teşekkür ederiz” dediler.
İş adamı Yıldırım, “Bugüne kadar il ilçe ve köylerimizde muhtarlarımız ve halkla birlikte el ele vererek 90'nın üzerinde sosyal amaçlı kullanılabilen birçok yeri halkın hizmetine sunduk . Amacım Dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır. Şehri sömüren bir anlayışla değil halka hizmet eden bir ahlakla çalışmalarımız devam edecek dedi.
Taziyede bulunma çabasının, insani bir duygu olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Taziye, sabra teşviktir. Dostların acıyı paylaştığı ve birlikte üzüntü duymalarının bir çabasıdır. Sosyal amaçlı kullanılabilecek taziye evinin bir köşesine köy çocuklarının boş zamanlarında kitap okuya bileceği bir kütüphane köşesi ekledik. Selim yassıca Köyü taziye evinin hep birlikte el ele verip tamamlanmasına katkı sağlayan başta Yassıca Köy Muhtarı Memet Seviş ve köy halkına büyük gayret ve çalışmalarından dolayı bu güzel taziye evinin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hizmet kervanı devam edecek. Rabbim müsaade ederse köy sakinleriyle el ele verip çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” diye konuştu.
Önemli olan huzur ortamında yaşamak olduğunu kaydeden Yıldırım, “Biz burada dili, dini, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun ayırt etmeden halka hizmet anlayışla, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

whatsapp-image-2023-12-12-at-15-35-47-3.jpeg

whatsapp-image-2023-12-12-at-15-35-47-2.jpeg

whatsapp-image-2023-12-12-at-15-35-47-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-12-at-15-35-47.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber