ALİBEYOĞLU, EŞ BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ

ALİBEYOĞLU, EŞ BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ

Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars Belediye Eş Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alacayı ziyaret etti.

Ayhan Bilgen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kulandı: " Kars için ne yapabiliriz, hep birlikte nasıl daha iyi ve daha güzel şeyler yapabiliriz bunları konuşma zamanıdır. Şu an tek gündem budur. Seçimde partiler adamlar yarışırlar sonrasında ise hizmet yarışı başlar. Bizim sorumluluğumuz geçmişte kim bu şehirde iyi işler ve olumlu şeyler yapmışsa bunu takdir etmektir. Eksiklikleri ve yanlışları da hep birlikte düzeltip tekrarlamamaktır. Bu yüzden Naif Alibeyoğlu'nun nazik ziyareti için teşekkür ediyorum," dedi.

Kars Belediye Eş Başkanı Şevin Alaca'da Naif Alibeyoglu'na nazik ziyaretini için  teşekkür ederek; Bizim için seçim 31 martta kapandı. Kars için çok kıymetli hizmetleriniz oldu emekleriniz oldu yapmış olduğunuz hizmetlerin sürdürülebilmesi çok önemliydi maalesef sizden sonra gelen yönetimler hizmet politikası izlemediler biz seçim sürecinde de Karsı birlikte yöneteceğiz dedik bizim için tecrübeleriniz çok önemli. Alaca, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Eş başkanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Alibeyoğlu, " Ziyareti sebebimiz hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedik. Bu şehrin her yerinde her karışında ben ve mesai arkadaşlarımın emekleri var. Bizim dönemimizde yol,mahalle, su ve kanalizasyon gibi sorunlara imkansızlıklar içinde uluslararası kaynaklar bularak hizmet ettik. Dediğim gibi hayat devam ediyor. Kentte de yaşayan canlı organizmalar var. Bunların devamlılığını sürdürmediğimizde de kent hastalığa yakalanır. Bizden sonraki gelen arkadaşlar en azından mevcutları korusalardı kent bu durumda olmazdı. Halkımızın talebi üzerine seçimlerde biz de aday olduk. Bu bir demokrasi sınavıdır. Bizler geçiciyiz, Karsımız kalıcıdır ve belediye bakidir. Sizleri tebrik ediyorum halkımız sizleri uygun görmüştür. Bende bundan dolayı mutluyum." ifadelerini kullandı.

Son olarak Alibeyoğlu, her daim şehrin ve belediyenin emrinde olduğunu ve politik hiçbir beklentisinin olmadığını belirterek Kars'a katkı sunma adına her zaman göreve hazır olduğunu belirtti.

59739b67-b067-4a30-ab5c-d759e8648a18.jpgb6d21a86-dd8a-4393-9dcc-44feaa53ec18.jpgccd6b71a-c91e-4d54-8282-58c26548b315.jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber