Ali Uçum, “Kars’ı, 'Kars 36 Spor' İle En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

Ali Uçum, “Kars’ı, 'Kars 36 Spor' İle En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

Kar 36 Spor Başkanı Ali Uçum, dün oynanan 1985 Derecik - Kars 36 Spor maçında sergiledikleri samimi ev sahipliğinden dolayı Derecikspor yönetimi ve taraftarına teşekkür etti.

Tacettin DURMUŞ 

Onurlu ve yürekli mücadelelerin den dolayı teknik ekip ve futbolcularına da teşekkür eden Başkan Uçum, “Taraftarımız müsterih olsun. Kars’ı en iyi şekilde temsil etmek için gerekenin fazlasını yapacağız.” Dedi.

Lig 5’incisi 1985 Derecikspor ile oynadıkları zorlu maçta, Kars 36 Spor ’un 2 net penaltısının verilmediği belirten Başkan Ali Uçum, “Dün oynadığımız maçta güzel ve dirençli futbolumuzla doğru yolda olduğumuzu kanıtlamış olduk. Rakip takım yöneticilerinin dahi takdirini aldığımız bir oyun sergiledik. 
Hakemler hakkında çok konuşmak istemiyoruz. Yenilgimizi hakemlerle gizlemek amacında da değiliz. 
Fakat hakkımızı arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gerekli şikayet ve başvurularımızı yapacağız.
Öncelikle önümüzdeki 3 maçı alarak Lig’de kalma yolunda kendimizi garantiye alarak, şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro oluşturacağız. Taraftarımız müsterih olsun, Kars’ı, Kars 36 Spor ile en iyi şekilde temsil etmek için gerekeni fazlasıyla yapacağız. Biz Kars 36 Spor’dan bir şeyler almaya değil; çok şey vermeye geldik. Güzel günler yakındır. Hep birlikte başaracağız inşallah.” Dedi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber