AK PARTİ’DEN ÜYE SEFERBERLİĞİ

AK PARTİ’DEN ÜYE SEFERBERLİĞİ

AK Parti Kars İl Başkanlığınca başlatılan üyelik seferberliği kapsamında partiye üye olmak isteyenler ev ve iş yerlerinde ziyaret edilerek üye yapıldı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde adeta üye seferberliği başlattı. İl Başkanı Adem Çalkın vatandaşları üye olmaya davet etti. AK Parti il Başkanı Çalkın, Yarınlara hep beraber yürümek, yolumuza yoldaş olmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu kutlu davanın bir neferi olmaya, seni de bekliyoruz. Unutma, sen yoksan bir eksiğiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kars İl Başkanının çağrısı kısa sürede halkta cevap buldu. Üyelik çağrısı sonrası birçok vatandaş AK Partiye Üye Oldu 

“SİZİNLE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

AK Parti il Başkanı konuyla ilgili yaptığı  açıklamada, “Karsımız da Gönül Seferberliği devam ediyor. AK Partimize üye olup, Yeni Türkiye'nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gönül yolunda yürümek isteyen hemşehrilerimizi evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Sizinle daha güçlüyüz” ifadelerine yer verildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber