AK Parti Kars Milletvekili Adayları Sahaya İndi

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Sahaya İndi

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekili seçimlerine katılacak olan milletvekilleri Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul için aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Tacettin DURMUŞ – Turgut KAYA

Beraberlerinde 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars milletvekili Ahmet Arslan ve eski milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte Kars’a gelen AK Parti Kars milletvekili adayları Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul, Harakani Havalimanında AK Parti Kars İl Başkanı Kadir Sarıdağ ile ve ilçe örgütleri ile partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Havalimanından ayrıldıktan sonra uzun araç konvoyu eşliğinde vatandaşları selamlayarak şehri turu yapan milletvekili adayları dana sonra tanıtım toplantısının yapılacağı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonuna geldi. Burada da salonu dolduran partililer tarafından coşkuyla karşılanan milletvekili adayları birer konuşma gerçekleştirdiler. 

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars milletvekili Ahmet Arslan ve İl Başkanı Kadir Sarıdağ’ın da konuşma yaptığı toplantıda sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul’u destek veren sloganlar atıldı. Milletvekili adayları toplantının arından yürüyerek Ebul Hasan Harakani Külliyesini ziyaret ettiler. 

ÇALKIN “İL BAŞKANINIZ OLARAK, 8 YILDIR BAŞINIZI ÖNE EĞDİRECEK TEK BİR HATAM OLMAMIŞTIR”

AK Parti Kars Milletvekili 1’inci sıra adayı Adem Çalkın yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. 6 Şubat’ta 11 ilimizde meydana gelen asrın felaketinde hayatını kaybeden on binlerce vatandaşa başsağlığı dileyen Çalkın, Polis Haftası nedeniyle de tüm şehit güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi. 

8 yıldır partisinin fedakar ve cefakar teşkilatları ile birlikte alnımın akıyla il başkanlığı görevini yürüttüğünü de konuşmasında belirten Adem Çalkın, “Eksik ve hata insana mahsustur. Kırgınlıklar ve küskünlükler için sizlerden af istiyorum. Helallik istiyorum. Ancak şunu da sizlerle paylaşmak isterim ki Allah’ın izniyle il başkanınız olarak başınızı öne eğdirecek bir hatam da olmamıştır.

Bugün de alnımın akıyla milletvekili adayınız olarak karşınızdayım! Yürekten söylüyorum karşınızdaki adayı Adem Çalkın olarak görmeyin! Karşınızdaki aday sizsiniz! AK parti teşkilatlarıdır.!!

Gençler tabiki coşmak sizin hakkınızdır. Hanım kardeşlerim ebetteki sevinmek sizin hakkınızdır. Saygı değer teşkilatlarım gururlanmakta sizin hakkınızdır. Çünkü Adem Çalkın sizsiniz! Siz de Adem Çalkın’sınız!

AK Parti’yi muhterem Cumhurbaşkanımız liderliğinde 14 ağustos 2001 yılında kurduk. Dünyada hiçbir örneği yoktur ki kurulduktan bir buçuk yıl sonra tek başına iktidara gelsin ve müteselsil yani ara vermeden 22 yıl iktidarda kalsın. Siyasette bir ekol olan genel başkanımız cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan bu davada gençlik kollarında başlamış ilçe başkanlığı, il başkanlığı yapmıştır.

1994 te İstanbul büyük şehir belediye başkanı seçildi o günü hatırlayınız. İnsanlar İstanbul’da hava kirliliğinden dolayı maskeyle dolaşıyordu. Çöpler toplanmıyor sular akmıyordu 4 yıl içerisinde bunları çözen recep Tayyip Erdoğan önce Pınarhisar Cezaevine girdi. Ama bu millet ‘’bu şarkı burada bitmez dedi’’ Ve onu başbakan yaptı cumhurbaşkanı yaptı. Tekrar yaptı tekrar yaptı ve Allah’ın izniyle tekrar yapacağız!!! Arkadaşlar 29 yıllık tarihten bahsediyorum dile kolay; Hani Ziya Paşa diyor ya; ‘’insana sadakat yaraşır görse de ikrah Yardımcısıdır doğruların Hazreti Allah.‘’

DAVAMIZ BİZLERE EMANET!

Çünkü ‘bu dava yeter söz milletindir’ diyen şehit başbakanımız Adnan Menderes’in davasıdır. Bu yol canı pahasına millete hizmet yolunda koşan şehit Turgut Özal’ın yoludur. Bu inanç zafer inananlarındır ve zafer yakındır diyen milli görüş hareketi liderimiz merhum başbakanımız Necmettin Erbakan’ın davasıdır.

AK Parti olarak büyük ve devasa projelerin hizmetin partisiyiz. Savunmadan sanayiye- ulaşıma, sağlıktan dış politikaya, eğitimden tarım teknolojiden – sosyal yardım ve desteklere varıncaya kadar hem ülkemizde hem de serhat şehrimiz Kars’ımız da büyük hizmetler yaptık.

Ancak biliyoruz ki dünya var oldukça şehirlerimizin ve insanların yeni ihtiyaçları olacaktır. Bu anlamda karsımızda yeni hizmetlere ve projelere ihtiyaç olacaktır. Yunus Hocam Serkant bey ve bu kardeşiniz adaylarınız olarak bu hizmetleri biz yapmaya hazırız. Projelerimiz hazır bu minvalde sayın bakanım size ve Yunus Hocam’a her zamankinde daha fazla ihtiyacımız olacaktır. 

Sizleri detaylara girerek yormak istemiyorum inşallah en yakın zamanda projelerimizi sizlerle sosyal medya üzerinden ve yazılı görsel basınımızla paylaşacağız. Bugüne kadar tüm gücümüzle bütün imkanlarımızla karsımız için çalıştık. Bir sanayici iş insanı olarak karsın dışında hiç bir yerde yatırımım yoktur. Ben Kars’ta doğdum ve Allah’ın izniyle de bu topraklarda defnedileceğim.

Değerli dava ve yol arkadaşlarım. Bugüne kadar siz hep başkanınızdan istediniz. Ne istediniz, Hizmet istediniz ve teşkilattan bir milletvekili adayı istediniz; Şimdi isteme sırası bu kardeşiniz de değerli kıymetli başımın tacı, Akyakalılar, Arpaçaylılar, Digorlular, Dağpınarlılar, Kağızmanlılar
Şehitler diyarı Sarıkamışlılar, Selimliler, Susuzlular. İlimizin 381 köyü size sesleniyorum;
Yunus Hocanızı, Serkant kardeşinizi, Adem başkanınızı güçlü gönderin inşallah!
Güçlü gidelim güçlü hizmet edelim. Önce genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sonra partimizin her ferdine karşı bizi mahcup etmeyin inşallah. Teşkilatımızın her bir neferi gönül dostlarımızın her biri bir milletvekili adayı gibi çalışmalarını istiyorum.” Dedi.

ak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(5).jpgak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(6).jpgak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(8).jpg

ak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(1).jpgak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(2).jpgak-parti-kars-milletvekili-adaylari-sahaya-indi-(3).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber