AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Hançerlioğulları Basın Buluştu

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Hançerlioğulları Basın Buluştu

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Doç Dr. Kadir Öymen Hançerlioğlulları, kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Hançerlioğulları, Kars'ı bildiğini, Karsın ihtiyaçlarını ve sorunlarını yakından takip ettiğini, bu sorunların çözümü için projeler hazırladığını belirtti.
 

27. dönem AK Parti Kars milletvekili aday adayı olduğunu ve kendisine görev verildiğinden hazırladığı projelerle Kars'ın gelişmesine katkı sunacağını söyledi.
Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu olduğunu, başta Harvard Üniversitesi olmak üzere Amerika ve Avrupa'da birçok üniversite de akademisyen ve doktor olarak görev yaptığına dikkat çeken AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Kadir Öymen Hançerlioğulları, "Kars'ı biliyorum, Kars'ın nelere ihtiyacı var biliyorum. yapılması gerekenleri birliyorum. Bana görev verildiğinde projelerimle Kars'ın kalkınmasına katkıda bulunacağım" dedi.

 

"AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vekil olarak destek vermek istiyorum"
 

24 Haziran'da yapılacak seçimlerinde milletvekili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hizmet etmek istediğini ifade Hançerlioğulları, "Dünya lideri  Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında milletvekili olarak Kars'a ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Bundan dolayı Kars'tan milletvekili aday adayı oldum. İnşallah 3 aday arasında yer alırım" diye konuştu.
 

Kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen ve basın mensuplarıyla Kars'ı konuşan Hançerlioğulları, basın mensuplarının sorularını açık yüreklilikle cevapladı.
 

Yaklaşık 2 saat süren buluşmada Kars konuşuldu. Toplantı sonrasında Haçerlioğulları vatandaşlarla buluşarak bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

dsc_0410.jpgdsc_0411.jpgdsc_0414.jpgdsc_0417.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber