AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Kars il ve ilçe teşkilatları, arife günüde bayramlaştı.AK İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars milletvekilleri 65.dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Orman Bakanlığı Komisyon Başkanı Yunus Kılıç ve İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, partililerin bayramını kutlandı.Gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç son aylarda komu oyununa yansıtıldığı gibi merkezi hükümet tarafından il genelinde yapılan yatırımların durmadığını, hatta üzerlerine vazife olmayan işleri de yaptıklarını söylediler.Bayramlaşma programında ilk olarak söz alan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ‘yatırımlar durdu, yatırımlar yapılmıyor’ diye kamuoyunda dile getirilen söylemlerin gerçeği yansıtmadığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç sayesinde yatırımların durmadığını ve devam ettiğini söyledi.Kurban bayramı sonrası Milletvekilleri Arslan ve Kılıç ile birlikte il genelinde devam eden yatırımları yerinde inceleyerek kamuoyunu bilgilendireceklerini de belirten Başkan Çalkın, tüm Kars halkının ve teşkilat mensuplarının bayramını kutladı.

YUNUS KILIÇ: “ÜZERİMİZE VAZİFE OLMAYAN İL MERKEZİNDEKİ YOLLARI BİLE BİZ YAPIYORUZ”

Çalkın’ın ardından söz alan milletvekili Yunus Kılıç ta, “Şükürler olsun ki ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşamadı. Bu ülkede savaş olmadı, kısacası altından kalkamayacağımız kuraklıklar olmadı. Bu ülkede sadece birileri tarafından ülkenin geçici bir süre ile psikolojisi bozulmaya çalışıldı. Bu da biraz ekonomimize yansıdı. İnsanlar, geleceğe dönük yatırımları erteleme ihtiyacı hissetti. Faizlerin yükselmesiyle birlikte insanımız paralarını bankalara yatırdı.

Piyasalarda suni ve psikolojik bir ekonomik sıkıntı ortaya çıktı. Para bir yere gitmedi ve ülkemizin serveti batmadı. Artık bu psikoloji dağılmaya başladı ve ekonomi yavaş yavaş rayına girmeye başladı.”dedi. İl merkezinde bazı üzerlerine vazife olmayan yolları bile yaptıklarını belirten milletvekili Kılıç: “Ben dün Sarıkamış’ta ilçe başkanımız, belediye başkanlarımız ve encümenlerimiz ile birlikte yatırımlarımızı yerinde inceledik. İlin her bir yeri inşaat sahası ve biz bunu halkımıza anlatmak zorundayız. Yaptıklarımızı anlatmadığımız da birileri de gidip önünde fotoğraf çektirip bizim yaptığımız işlere sahip çıkıyor. Bazıları böyle üçkâğıtçılıklara tevessül edebiliyor. Bunları sadece bizler değil siz teşkilat mensuplarımız anlatacaksınız ki kimin yaptığı bilinsin. İşte teşkilatçılık budur. Yatırımlarımız hızla devam ediyor ve hiçbir duraklama yoktur. Daha bir hafta önce bir kısmını Kars il Özel İdaresi, bir kısmını da Tarım Bakmalığının üstlendiği 20 milyon TL bütçeli projesi Kars Çayı çevresi ıslah projesini açıkladık. Kars’a çok ciddi bir değer katacak olan proje Kars’ı şahlandıracak. Her ilçe de ve il merkezinde bile üzerimize vazife olmayan yolları bile biz yapıyoruz.”dedi.

AHMET ARSLAN: “GÜÇLÜ VE DİK DURUŞUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan da: “Biz güçlü ve dik duruşumuzu sürdürdüğümüz sürece Allah’ın izniyle hem ülkemiz güçleniyor hem kurgulanmak istenen bütün oyunlar tek tek bozuluyor. Birçok oyun oynandı, son bir yıldır da ekonomik bir oyun oynanıyor. Allah’ın izniyle bu ekonomik oyunları bozuldu, bozulmaya devam edecek. Hepimiz buna şahidiz. ‘Dolar 10 lira olacak, Euro 10 lira olacak, faizler yüzde 50’ye çıkacak’ diyenlere inat Dolar da düşüyor, Euro da düşüyor, faizler de düşüyor. Düşmeye de devam edecek inşallah. Bu emin olun ki birliğimizin, beraberliğimizin sonucudur. Ülkemizin güneyinde terör koridoru oluşturmak isteyenler o terör koridorunu denizlerle dolayısıyla deniz aşırı ülkelerle birleştirmek isteyenlere inat da bu birliğimiz bu beraberliğimiz devam ettiği için, sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde dik duruşumuz devam ettiği için birileri elbette ki Türkiye’nin tezleri için “haklıdır” deyip geri Türkiye ile birlikte hareket ediyorlar, hareket edecekler başka çaresi yok. Çünkü bizim niyetimiz hayır. Bizim niyetimiz; mazluma, mağdura sahip çıkmak, ülkemiz ve ülkemiz insanının menfaatini korumak. Bütün bunların olmazsa olmazı birliğimiz ve beraberliğimizdir. Dolayısıyla rabbim inşallah bu bayramı birliğimizin, beraberliğimizin vesile olması anlamında hayırlara vesile kılsın, rabbim kestiğimiz, keseceğimiz, vekalet verdiğimiz kurbanları da inşallah kabul eylesin.” şeklinde konuştu. Kaynak: Yatırımlarımız durmadı, projelerimiz devam ediyor.

yatirimlarimiz-durmadi,-projelerimiz-devam-ediyor-(2).jpgyatirimlarimiz-durmadi,-projelerimiz-devam-ediyor-(4).jpgyatirimlarimiz-durmadi,-projelerimiz-devam-ediyor-(6).jpg

aw776218_01.jpgaw776218_03.jpgaw776218_05.jpgaw776218_07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber