AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, LHA'yı Ziyaret Etti

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, LHA'yı Ziyaret Etti

Erdoğdu ziyarette yaptığı açıklamada; “Biz kendimize güveniyoruz.Heyecanlıyız, istekliyiz, güçlüyüz. Enerjimiz yüksek. Tecrübe zaten Kars AK Parti’de yeterince var. Kesinlikle, tartışmasız olarak AK Parti Kars'ın en kurumsal, en profesyonel partisidir,”

AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu; “Hepimize hayırlı olsun. Beni tanıyanlar adaylığımı sürpriz ile karşılamadılar. Beklenen bir şeydi. Özellikle Belediye Başkan adaylığım çok netti. Sadece zaman meselesiydi. Bugüne nasip oldu. Bunda benim fikrim, ailemin görüşü, şehrimizin genel durumu etkili oldu.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanımız tüm teşkilatımızın takdiriyle bu yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var; “Kimsenin aklını çelmeye çıkmayın, gönüllere girmeye çıkın” diyor. Biz projeden önce bunun derdindeyiz. Önce bir çıkalım, herkesin derdini dinleyelim, çayını içelim, elini sıkalım. Çalmadık kapı bırakmayalım. Proje konusunda çok rahatım. Çünkü bu konuda Türkiye’nin en deneyimli partisidir AK Parti. O yüzden Belediyecilik projelerinde hiçbir sıkıntı yok.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lider Haber Ajansı Sahibi Turgut Kaya, AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu'ya başarılar dileyerek teşekkür etti.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber