AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ahmet ARSLAN Mı?

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ahmet ARSLAN Mı?

İktidar partisi, aday belirleme çalışmalarında sona yaklaşırken, riskli bölgelerde güçlü isimleri aday göstermeyi planlıyor! Kars İli İçin ise AK Parti Kulislerinde Eski UDH Bakanı Ahmet ARSLAN'ın İsmi ön plana çıkıyor.

AK Parti, bu kez, büyük illerde eski bakanlardan popüler isimlerle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul için Binail Yıldırım ve Ankara için Mehmet Özhaseki gibi isimlere ilave olarak, İzmir’e Nihat Zeybekci, Düzce’ye Faruk Özlü, Bursa’ya Mehmet Müezzinoğlu’nun isimleri öne çıktı. Van için Hüseyin Çelik’in adı geçti.

GENEL MERKEZDE GECE MESAİSİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gece AK Parti genel merkezinde çalıştı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, cumartesi günü açıklanacak 40 il ile ilgili son çalışmayı Erdoğan’a sundu. Erdoğan’a İstanbul’un ilçeleriyle ilgili yapılan çalışma da anlatıldı. AK Parti saha çalışmaları, SMS anketleri ve temayül yoklamasında öne çıkan isimler üzerinden yeni bir anket daha yaptı. Bu son anket sonuçları da Erdoğan’a sunuldu.

AĞRI, KARS, MARDİN, DİYARBAKIR

AK Parti Ağrı, Muş, Kars, Mardin gibi illeri, “kıl payı” kaybetme olasılığına karşılık güçlü isimleri aday yapmak istiyor. Adana için eski bakan Jülide Sarıeroğlu, Diyarbakır için Nihat Hatipoğlu’nun yanı sıra Mehdi Eker’in de ismi geçiyor. Ancak çok sayıda milletvekiline adaylık görevi verilemeyeceği için bu isimlerin şansı azalıyor.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber